Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Royal Antwerp FC – Eintracht Frankfurt

A D jelű kvartett egyik legpikánsabb összecsapásán az egyre inkább összeálló Brian Priske irányította belga bajnoki tabellán második helyet elfoglaló gárda a javuló formájában bízva szeretné megszerezni első pontjait a főtáblán. A nyáron kinevezett dán edző nagy változásokat hozott magával és ennek idő kellett, hogy működőképessé váljon, de a hétvégén megnyert idegenbeli rangadót követően már egyre inkább bízhatnak abban, hogy a nemzetközi porondon is elkezdenek javulni. A De Bosuil stadionba érkező német ötödik helyezett, idén nem rajtolt valami fényesen, aminek a nagy átalakulás az alapja. Oliver Glasner tanítványai még nem nyertek tétmeccset, viszont két vereség után zsinórban hat döntetlent hoztak össze, közte a csoportkör első találkozójával is. Papíron ők tűnnek esélyesebbnek,

 

 

Real Sociedad – AS Monaco

A B csoport rangadóján, egy Hollandiában elért döntetlen után, most odahaza bizonyíthat Imanol Alguacil legénysége, akik a spanyol pontvadászatban igencsak jól teljesítenek és az előkelő második helyet foglalják el hét kör után. Mindössze egy vereségük van idén, most épp hét meccses veretlenségi szériában vannak, s a Reale Arénában pedig remekelnek egyelőre. A vendégségbe érkező francia bronzérmes nem úgy kezdte a szezont, ahogy szerette volna és Niko Kovac sem tudja olyan szinten kezelni a helyzetet, mint kellene. Jelenleg csak a nyolcadikak a hazai pontvadászatban, ráadásul a BL-kiesés mellett a bajnokik tekintetében is van már pár vereségük. A mostani négy meccses veretlenségi sorozatuk a javuló formát mutatja, ahogy az is, hogy a csoportkör első meccsén nyerni tudtak, így lépéselőnyből várhatják ezt a történelmileg első összecsapást a baszkokkal szemben.

 

 

 

 

Celtic FC – Bayer Leverkusen

A G jelű négyes inkább csak névleges rangadójának házigazdája az a skót ezüstérmes lesz, melynek évek óta tartó lefelé tartó csúszása a látványos részéhez ért. Ezt a frissen kinevezett Ange Postecoglou sem tudott elodázni, mert a glasgow-iak komoly gondban vannak minden tekintetben. A bajnokságban csak szenvednek, a mélyrepülésük egyik legjobb példáját pedig épp a csoportkör első meccsén hozták össze, mikor kétgólos előnyből kaptak ki a sevillai találkozón. A Celtic Park vendége ezúttal az német együttes lesz, melynek a kispadján a nyáron odakerülő Gerardo Seoane épp remekel a változás terén. A svájci mester elképzelései nagyon gyorsan visszaköszönnek a csapat játékán és ez eredményességgel is párosul. Egyetlen vereséget szenvedtek eddig az idényben és három meccses győzelmi sorozattal a hátul mögött utasnak a szigetországba.

 

 

Olympique de Marseille – Galatasaray A.Ş.

Az E csoport derbijét az Orange Vélodrome-ban vívhatja két olyan csapat, amelynek az idei szezonban már volt gondjai a szurkolói miatt. Jorge Sampaoli fiai első vereségüket szenvedték el a hétvégén a bajnokik tekintetében, de ennek egyik előjele volt már a moszkvai csoportmérkőzésük is, mikor emberelőnyben szórtak el két pontot a találkozó hajrájában. Ezzel szemben a török ezüstérmes igencsak hullámzó a szezon eddigi részében. Fatih Terim egylete idén abszolút kiszámíthatatlan, mert a BL kiesést követően szenvedtek a főtáblára jutás során is, majd a bajnokikon domináltak, aztán vereségsorozat is volt már náluk. Most épp nyertek a hétvégén és a csoportkör első találkozóján is begyűjtötték a három pontot így kényelmes helyzetben vannak.

Kapcsolódó cikkek