Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Egész héten az érződött, a Barcelona játékosai vért ittak! Keményen üzengettek, a BL utolsó csoportmeccsén úgy megcsinálják, a Bayernt, azok lábra sem állnak! Elég volt a kínlódásból, izzott a levegőt, na végre sóhajtottak a legvadabb hungarokatalánok, megérkezett Xavi Hernandez, innentől kezdve minden a régi lesz! Kellett a legenda visszatérése, pont a legdölyfösebb csapat kivégzésével kezdik a feltámadást! Még az sem zavarta őket, hogy a Betis, amely egyébként oda-vissza elintézte a Fradit, a hétvégi fordulóban győztesen tért haza Sevillába. Sőt, a Barcások mintha a hazai vereségtől még jobban felhergelték magukat, szóval harci lázból nem volt hiány! Páran elismerően csettintettek, végre a nem nyálukon csúszó csigák mozognak, hanem az igazi hazafiak odapirítanak.

A meccs eleje bíztatónak tűnt, bár vergődésre látszó nyomok látszottak, aztán egyre jobban nem jött ki a játék, a bajorok sem játszottak jól, csak összeszedték magukat! Még úgy is, hogy a megcsúfolt, a France Football által vérig alázott Lewandowski nagyon kínlódott. Egy okos gólpasszt azért csak összehozott a majdnem Aranylabdás. Thomas Müller nem törődött a dumazsoké Barcásokkal, imád velük szórakozni, hét ellenük vívott csatában nyolc gól rúgott! Az 1-0-tól fogva megroppant a vendégcsapat, nem volt épkézláb csapatrésze, nyűg és nyavalya pár sérülés formájában még jobban amortizálta a vendégeket! Egyedül Busquets iparkodott, ezúttal kevésnek tűnt, vegyük úgy, hogy amikor lasztival fejberúgták, összezavarodott a gondolata. A kijelölt mágus is csak morgott magában, semmi nyoma nem maradt a hétközi nagyoskodásnak! Ter Stegen kapus, aki máskor a teher nagy részét hordta, már Messi után, sőt vele is, kellemetlenül hozzábutult a többi kollégájához, olyan pocsékul passzolt, szokatlan volt őt lábbal ilyen gyengusznak látni! Plusz egy potyagól!

Alphonso Davies pedig végrehajtotta a nagy etetést, Araujót szinte pillanatra pontosan úgy kajáltatta, ahogyan az odameccsen Piquét! A Barcások semmit nem tanultak az otthoni vereségből, csak a személyzet cserélődött. Hiába erőltette a fiatalokat Xavi, cserben hagyták! Semmi nem sikerült, annak ellenére sem, hogy a bajorok sem hoztak 100 százalékot! 

A Barcelona hosszú éveket követően csúful kiesett a BL-ből, mehetnek botorkálni, önmagukat keresgélni az Európa Ligába. 

Hát most az van, hogy már semmi nyomás a csapaton, vagyis csak elméletben, elkezdhetnék porig rombolni ezt az identitását vesztett csapatot, bátran a jövőt építeni!

A hírek szerint első lépésben kirúgnák Piquét, ter Stegent, Depayt, Destet, Minguezát, de Jongot és Lenglet-t!

Indulásnak elég látványos!

Kapcsolódó cikkek