Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Vörös Fúriában is bemutatkozó játékosnak már tavaly is pazar idénye volt, ám akkor még a Betis színeiben futballozott. A nyáron viszont egy szinttel feljebb kapcsolt, és Olaszország déli részébe igazolt, közvetlenül a Vezúv lábához.

Nápolyban sem vallott kudarcot, sőt, megjárta a Bajnokok Ligáját a csapattal, a hazai pontvadászatban pedig ezüstérmet nyertek Ancelotti fiai. Ruiz oszlopos tagja volt az égszínkék gárdának, ezzel tovább növelve értékét. Nem csoda, hogy több élcsapat is vinné.

Ő azonban maradna, a lehetséges új igazolásokat pedig örömmel fogadná.

„Élő szerződésem van, és nagyon boldog vagyok, nem kell izgulniuk a szurkolóknak. Hálás vagyok nekik, hogy ennyire támogatnak, köszönöm a rengeteg szeretet, boldog vagyok, hogy ilyen jól fogadtak.

A legjobb játékosokkal mindig jó együtt futballozni. Rodrigo Moreno egy remek csatár, aki bármelyik csapatba beférne. James Rodriguez pedig óriási név. Mindkettőjüket szívesen látnám Nápolyban.”

Carlo Ancelotti is kiérdemelt pár dicsérő szót.

„Nagyon fontos a személye számomra, sokat fejlődtem a kezei alatt. Tudja, hogy hogyan bánjon a játékosokkal, ez megkönnyíti a munkát.

Nyugodt és higgadt edző, ez még mérkőzéseken is látszik.”

Vajon a spanyol válogatott középpályás, Ancelotti mester és az új igazolások jövőre még nagyobb sikereket érnek el?

Fogadjunk, hogy igen!

Kapcsolódó cikkek