Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Biztosan nem érkezett rosszkor az a 7,5 millió font, pillanatnyilag 440 forintos hazai érdeklődéssel, le sem lehet írni, olyan elképesztően nagy összeg. Akárhogyan is nézzük, az bizony hárommilliárd háromszász millió forint! A 7,5 millerrel még a piszok drága Norvégiában is könnyebben shopizgathat Silje Solskjaer! Ennyit kapott a család, miután apeszkát nagy nehezen kirúgták a Manchester Unitedtől.

Mondjuk férjuram, Ole Gunnar nem pont így képzelte el a pulykapénz felnyalását, ha már így alakult, akkor legalább Silje asszonynak nem kell garasoskodnia a konyhapénzzel, meg a hülye fekete novemberrel vacakolnia, amelyben 325 169 kilométert futott 12 éves VW Passatot lehet megkapni akciósan 126 788 kilométeres óraállással…

Szóval Ole Gunnar hosszú távra tervezett, bár tudta, hogy Sir Alex után pokol lesz a munkássága, és úgy is lett! Düledező játék, rengeteg nagypofájú focista, kavartak, bomlasztottak! Az ebben fővezér Pogba, a soha meg nem értett hajfesték, aki manapság inkább az outfitjével lóg ki, nem pedig a régebben látott álomjátékával.

PP különben évről évre rohasztotta a csapat egységet ezzel a megyek-nem megyek a Realba hisztijével, Cavani is duzzogott, nem kapta meg a tiszteletet, miközben ontotta a gólokat, semmivel nem törődve lökdöste a béna kacsaként imbolygó csapatát. Akinek, hogy még nagyobb legyen az elégedetlenség a kereten belül a nyakára hozták az örök gerjesztő, bomlasztó CR-t. A portugál ugyan rengeteg alkalommal megmentette Solskjaer állását, azt viszont a csatár is érezte, a ragyogó mosolyú norvég nem elég ehhez a bandához!  

Felfalták őt, de nem csak az öltözőben, fent sem tettek meg mindent, ettől Ole tétova lett, bizonytalanná vált, ez meg persze egyből látszott a csapaton! Amúgy a MU kétszer nem csenget senkihez, ezért is jött el az edző a mennyei nyugalmat árasztó Moldétól, arra gondolva, mivel az ő klub legendája erős – senki nem rúgott 28 gólt csereként beállva –, bírja majd a strapát. Durván hullott a forgács a szemébe, eddig hagyták őt, a vasárnapi Watford elleni négy-egy bezárta az öltöző ajtaját Solskjaer előtt.

Jöhetnek a posztjáért lökdösődők! Pochettino olyan remekül érzi magát Párizsban, hajlandó lenne akár rögvest a dögunalmas Manchesterbe költözni, elege lett a sok PSG-s műmájerből! Aztán lehívásra vár Zinedine Zidane, Brendan Rodgers, David Moyes is!

Lesz itt impozáns lökdösődés!

Bajnokok Ligája tippjáték – 8 millió Ft

 

Kapcsolódó cikkek