Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jó, ha Bognár Györgyhöz nem megy oda a Nemzeti Sport, akkor majd én járok utána, az edzőtől mit nem olvashatunk a „Mindennapi Betevő” meccs utáni nyilatkozatai között! Egészen kiváló alkalom kínálkozott, hazai pályán az NB2 gigamega esélyese, kellemes ellenfélnek mutatkozott a Csákvár, amely hullámzó teljesítményével éppen lehet kedves áldozat, ahogyan hős ellenfél is.

Baljós előjel, éppen az autóból kászálódtam, persze elkésve a meccs kezdéséről, amikor, hát az MTK szurkolói mellékhatásához képest óriási dörrenés, gólt rúgott valaki. Erről mondjuk lemaradtam, aztán bejutva, sürgősen szólított a szükség, úgyhogy a klozeton ért a második hasonló hangbomba. Na, mondom kész, a lényegről lemaradtam, semmi értelme az egésznek. Viszont mellbevágott a „***** gyönge” kiabálás, az eredményjelző lefagyasztott: három, nem a hazainak. Jujuj, ebből nem lesz gólparádé, vagy ha igen, más előjellel. Egyetlen nagy öröm, 1500 forint a belépő, manapság ennyiért semmit nem lehet vásárolni!

Különben meglepően sok néző kijött az MTK-Csákvár bajnokira, a csodás előzmény tudatában jó szórakozást remélve. Vagy 15-20 csákvári is bekerült a vendég ketrecbe.

Szünetben idegtépő volt hallgatni a tehetségtelen diszkós módra hangsúlyozó hangosbeszélőt, a magyar beszéddel minden téren szembemenő közlési stílus könnyes fájdalmat okozott. Jól megtelt a VIP, pedig a hely nem arról híres, hogy dús-látványosan traktálják a fontos embereket. Hirtelen feltűnt Kövesdi és Radnai Péter egykori televíziós szakember, egyikről sem sejtettem, hogy szeretik a focát. 20 perc után persze leléptek. A hírhedt Hidegkúti gyepszőnyeg élőben nem annyira gáz, most szép is lehetne, a sok esőt nagyot javított az állagán!

A Bognár művek pályán lévő tagja, István nagyon élt, ő szervezte a támadást, a szépítő gól is tőle származott! Okosban rúgott kapura, ballal, a kapus tehetetlen. Elöl amilyen jól rajzolt színes ceruzával az MTK, hátul pont ugyanolyan őrjítő a védekezés. A csákváriak huncut támadásaitól pusztult a közönség, különösen a Paksról importált bekk kedvetlenkedett a csapat kárára. Amikor az egyik vendégjátékos sérülést színlelt, segítség érkezett, „hoztunk földet is” felkiáltással. Gondolom a temetés költségébe így szállt be a hang!

A végére még szúrt egyet a vendég, meglepetésre a Csákvár tükörsima győzelemmel távozott az MTK stadionból.

Mivel a Fradi Kecskeméten tompult, nagy most a zokogás az egyes villamos vonalán!

Kapcsolódó cikkek