Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Kecskemét hétvégi veresége után vidáman csörgedezik az ős-Fradisták erezetében a zöld-fehér vér.

Hosszú, egy éves várakozás után ismét, 34. alkalommal bajnok az FTC! Volt egy pár pillanat az idei felmérőben, amikor Szabó István embereinek aranyéremért lihegését a tarkójukon érezhették a szurkerek, aztán mint a mesében, a gazdag nagyfiú elnyerte méltó jutalmát.

Ami extrában jó, feltűnt egy magyar srác és irgalmatlanul bekaristolt az Üllői út égboltjára. Ifjabb Lisztes Krisztán csendben készült, édesapja hírnevének minden előnyével, hátrányával. Sokáig a Soroksárt erősítette, átlagos sikerrel. Ott volt az NB 2-es csapatban, egyik szemével a zöldek első keretére hesszelve.

Eljött a váratlan pillanat, beállította őt Csercseszov, pedig aztán neki a filozófiájában magyarnak sok helye nincs. Talán a kényszer, esetleg valamicske presszió hatására Lisztes, az ifjabb, mégiscsak pályára léphetett a nagycsapatban. Ha már ott járt, ámulatba ejtettet mindenkit, pazar gólokkal, csodás cselsorozattal, szóval nagyot ütött az öltöző és a stadion bejárati ajtaján.

Az orosz megragadta ezt a kínálkozó lehetőséget, a több hazaiért tátogó befoghatta a száját, arról nem is beszélve, milyen jól jöttek a fiatalember góljai. A sajtó is felkapta, végre egy olyan srác, akinek aztán a háttere is rendben, apa nagymenőként forgolódott itthon, németben, okos, jól tartja a kondiját, szívesen látott a tévés stúdióban, nem itta ki magát a labdarúgás körforgásából.

Tényleg nagyszerű belépő a magyar fociba, felsóhajtott pár fejes, egy kicsit megint nem kell magyarázkodni a magyar utánpótlás és az abba öntött rengeteg pénz miatt. Tessék odanézni, ifjabb Lisztes csak közülünk jött.

A robbanásszerű népszerűség enyhe árnyoldalt is mutatott. Az Újpest elleni sikert követően egy kis fáklyázás, amire az MLSZ is felfigyelt, ifjabb Lisztes klubjától megérkezett az iránymutatás, „nehogy már valami büntetést kapjon, hiszen egy súlyos döntés felmérhetetlen kárt okozna a fiatal játékosnak”. Az újságok ráugrottak a tetoválós sztorira, merthogy a fiatalember varratott is, magániskola. Pár öreg újpesti is megorrolt nagy örömködésére, csitítják. A fociért érdeklődök elkezdhetnek finomam szorongani, vajon mi lesz ennek a szárnyaló sikertörténetnek a vége.

Pár hasonlót már láttak, nem túl szép befejezéssel…

Kapcsolódó cikkek