Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Újra élettel telítődött a világ – vagy legalábbis Európa – megannyi futballpályája. Jó, ez sem igaz, mert csak félig a megszokott létszám, a játékosok már ott, viszont a közönség sehol, és ez így eléggé savanyú helyzet.

Még a manapság a legrozogább ligának titulált spanyol erőpad is elindult, annak ellenére, hogy ott aztán rengeteg a furcsaság.

Onnan kezdve, hogy az újságok meg mindenféle internetes oldalak címlapját roskatagra tömte a Messi-cirkusz különböző aspektusa, amely aztán abban az állapotában végződött, ahonnét elindult. A csatár marad a Barcelonában, az elnökválasztás bekapcsolt egy újabb fokozatba, Koeman edző munkáját árgus szemmel figyelik, közben nagyon jót szórakoztak Luis Suárez nehézkes, mondhatni túlsúlyos mozgásán.

 

 

Állítólag nagyobb a rend a másik oldalon, aztán berobbant a Realnál is egy ügy. Mert ott is remek elmék mozgatják az élet szálait. Folytatólagos sztori Gareth Bale-é. Az amúgy tehetséges walesi roppant módon élvezi a golfozást, semmit nem kell erőlködnie a pályán. Szépen nő a haja, lassan samponreklám is lehetne ebből kifolyólag, csak játszani nem játszik egy percnyit, egy pillanatnyit, egy szemrebbenést sem. Ez annyira nem bántja, főként, hogy a fizuka időben, szépen érkezik, tehát jól érzi magát a Real Madridnál. Kicsit hiányzik neki a játék, a labdázás, a futkározás élesben, azt meg majd a válogatottban pótolja, ott ő a vezér, nem a senki. Na most a madridi vezetés szerencsétlenkedését bizonyítja egy újabb eset.

 

 

A belga Eden Hazardot életük igazolásának tartották, sőt a makacs vezérek még most is annak tartják, csakhogy hasznuk szinte semmi az emberből. Megjött nagy csinnadrattával, párszor beállt, megsérült, visszajött, megsérült, nem ment neki, most meg kövérnek tartják. Ami talán igaz is lehet. Páran belemagyarázták, hogy Hazard inkább Madridban lógjon csúcsfizetésért, mintsem, mondjuk a Barcát erősítse.

Ez is egy taktika, ám Bale meg Hazard együttes nélkülözése eléggé vicces és érthetetlen, és egyáltalán nem gazdaságos. De hol van mindez ahhoz, hogy a Valencia CF csődhelyzetbe került, akár még a tekintélyét vesztett La Ligából is kivezetik.

 

Kapcsolódó cikkek