Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A cseh élvonal 21. fordulójának vasárnapi játéknapján három rangadót is rendeznek.


 

1.FC Slovácko – SK Slavia Praha

Elhalasztották a múlt hétvégén Martin Svědík csapatának a meccsét, így ők még csak most kezdik meg az új évet, amihez nem épp a legkedvezőbb ellenfélnek ígérkezik a címvédő, akik ráadásul vereséget szenvedtek hazai környezetben a liga utolsóval szemben, vagyis Jindřich Trpišovský legénysége nemcsak, hogy győzelmi kényszerben utazik el a Stadion Miroslava Valenty közönsége elé, hanem igen feszült állapotok közepette is, ami akár a hazaiak malmára is hajthatják a vizet.

 

 

SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav

Két, az új évet vereséggel indító együttes méri össze erejét a Andrův Stadionban, ahol is a házigazdák a tizedik pozícióban tanyázva szeretnének a felsőházi küzdelmekhez közelebb kerülni. Ehhez Václav Jílek tanítványainak kötelező lenne hazai környezetben otthon tartani a három pontot a jelenleg hatodik, éppen a felsőházba tartozó közvetlen riválissal szemben, főleg annak tükrében, hogy Karel Jarolím együttese mindössze hét gólt szerzett idegenben, ami elég gyengécske produktum, ha egy gárda a legjobbak közé akar bekerülni.

 

 

AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň

A forduló rangadóján a dobogó alsó fokán álló fővárosi gárda fogadja a listavezetőt, miközben a kt együttes közt csupán négy pont a különbség. A hazaiak oldalán Pavel Vrba fiai nem indították jól az új esztendőt, hiszen elszórtak két pontot és ez sokba is kerülhet a bajnoki aranyért való versenyfutásban, de most a Generali Aréna fanatikusai előtt itt a lehetőség javítani, mert a legfőbb riválisok ellen odahaza kötelező a győzelem. Márpedig Michal Bílek csapata idén egyértelműen azzá vált, s ezt jól bizonyítja is a vendég gárda, hiszen nem csak vezetik a tabellát, de jól is kezdték az évet, ahol már a téli erősítések is szerepet kaptak.

Kapcsolódó cikkek