Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A 41 éves Gattusot 2017 novemberében nevezték milánóiak menedzserének, ám az olasz mester mindkét idényében lemaradt a Bajnokok Ligája szereplést érő helyekről. Sorozatban hatodik éve, hogy nem lesz ott a legnagyobb európai kupában a gárda…

A játékosként betonkemény középpályás a lehető legnagyobb egyetértésben válik el szeretett klubjától, ezt a sportigazgató, Leonardo is megerősítette a Sky Italia-nak, mondván a felek kölcsönös megegyezés alapján bontották fel a 2021 nyaráig érvényes kontraktust.

Gattuso pedig elmesélte milyen nehéz is volt meghozni a döntést.

„Nem volt egyszerű ezt az utat választani, nem könnyű elhagyni a Milan kispadját, ugyanakkor tudom, hogy ez az, amit tennem kell.

Nem volt egy konkrét pillanat, mikor azt mondtam volna, hogy ’Igen, most elég volt!’, egyszerűen csak 18 hónap munka után így döntöttem. Nagyon hálás vagyok a csapatnak, nincs még egy ilyen klub a világon, felejthetetlen hónapok állnak mögöttem.

Fájdalmas egy ilyen döntést meghozni, és igen, egy kétéves kontraktust dobtam most ki a kukába. De az én kapcsolatom a Milannal soha nem a pénzről szólt. Nem azért csináltam.”

A játékosok meglepődve fogadták a bejelentést, és bár keménykezű edző volt, sokan szomorúak voltak a távozása miatt, egykori játékostársai és a klub legendái közül pedig többen is elismerésüket fejezték ki munkássága iránt.

Már csak az a kérdés, hogy ki pótolja a világbajnok Maestrot?

Kapcsolódó cikkek