Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Thomas Tuchel álmában sem gondolta, hogy ekkora cirkusz közepébe ugrik Bayern Münchenes munkavállalásával.

Mi hiba lehet Németország óriási, borzasztó nagy kirakatcsapatával, rengeteg mindenféle bajnoki címmel, dagadó pénztárcával, hatalmas rajongó táborral. Fix biztos. Ehhez képest sorban pottyannak ki mindenből. Ez a City elleni három kampó sem fest túl jól. Az eredményt még csak-csak behozható, ahhoz azért elég konkrét  galaktikus teljesítmény kell, vagy mondjuk a Manchester nem áll ki a visszavágóra, mert a komplett játékoskeret végzetes hasmenést kapott. De úgy, hogy a City edzőtelepén eldugult a szennyvízvezeték. Erre kábé az égvilágon semmi esély.

Thomas Tuchel nem akármilyen pali.  A fejében minden a labdarúgás tudományából, nem is kell magyarázni, pár szépséges aranyérem, nem véletlen BL-elsőség. Ha valahonnét kidobták, utána égszakadás, lásd Chelsea, PSG. Mindkettő csak dülöngél, pedig a pénz nem akadály, bárkit megvehetne és meg is vesznek.. Tuchel annyira tudós forma, hogy egy agykutató professzor, dr. Schöllhorn munkásságát is beépítette edzéselméletébe, szóval nem bízza a véletlenre. Hű társa Löw Zsolt, akit a németek „Játékos Suttogó”-nak hívnak. Ő duruzsol az arcokkal, ha valami nem stimmel, bizalommal közelít hozzájuk, így segít Tuchelnek. Hát most lesz dolga, hogy Mané lekevert egyet Sanénak, ember legyen a talpán, akit most kibogozza a balhé szálait.

Amúgy Tuchel a City meccs után eléggé meghökkentő módon azt nyilatkozta, egészen jól játszott a csapata, ugyan az eredmény megdöbbentette, de látott rengeteg pozitívumot. Két hét meló után nyilvánvalóan nem mondhatta, hogy öcséim borzasztóak vagytok… Mert azok voltak, az igazi nagy tré a hetek óta önmaga paródiája Upamecano. A TikTokon egyből nézettségi csúcsra lökte őt a bénázásairól összeállított egyveleg, rajta verik el a port, bár a többi is kaphatna bőven.

Az az igazság, hogy a Bayern nem trendi csapat. Jó erős munkáscsapat, sehol egy bárhogyan is kiemelkedő férfi. Unalmas német bajnokik, bár manapság ott is többször elhasaltak, a Német Kupa sem áll össze, idén a triplázás tuti biztosan kijelenthetően csak egyezés lesz. A Bundesliga-arany. Már ha a Kecskemét nem startol egy keményebbet. 

Ez a Kahn meg Salihamidzic kettős felettébb kellemtelen, hozzá nem értő, kártékony két pacák!

Kapcsolódó cikkek