Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A legjobb tizenhat közt már oda-visszavágós rendszerben zajlanak a küzdelmek, melyek közül két párosítás első felvonását rendezik pénteken.


 

 

Panserraikos – Apollon Pontou

Másodosztályú együttesek mérik össze tudásukat, ahol is a hazai pálya előnyét élvező Pavlos Dermitzakis fiai most kicsit kárpótolhatják a Dimotiko Gipedo Serron Stadium közönségét, ugyanis hiába indították jól a szezont, odahaza három meccsen csak egyszer tudtak nyerni és a kupa korábbi szakaszában is csak a ráadásban sikerült kivívni a továbbjutást saját szurkolóik előtt. Ezzel szemben a bajnoki küzdelmek során gyengébb rajtot produkáló Dimitrios Kalaitzidis csapata joggal reménykedhet egy jó eredményben, ugyanis mindkét győzelmüket idegenben aratták, ráadásul eddig a kupában is az otthonuktól távol kellett megvívják a párharcaikat és bár olykor csak a hosszabbításban jártak sikerrel, de a védekezésükre alapozva eljutottak eddig.

 

APO Levadiakos – Aris Thessaloniki

A két élvonalbeli gárda összecsapásán a hazaiak esélyeit elég alacsonyra szabják, hiszen a bajnokság nyitófordulójában már találkoztak, s akkor nagyon sima győzelmet arattak a mostani vendégek. Azóta ugyan mindkét együttes cserélt már edzőt, de Jasminko Velic nem váltotta meg a világot és egyetlen bajnoki sikerrel a háta mögött első csapatánál erősebb riválissal szemben most sem sok reményt kell tápláljanak a továbbjutás irányába, bár az első meccsen hazai környezetben lehet okuk a bizakodásra, ugyanis a Stadio Livadias közönsége előtt négy mérkőzés óta nem kaptak ki ebben a párosításban. Ezen most Alan Pardew változtatna, akivel kilenc meccsen négyszer nyertek a vendégek, bár idegenben csak egy alkalommal.

Kapcsolódó cikkek