Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Talán ezen a német focifőnökös beboruláson jobban nevetnek az angolok, mint a Liverpool Bayern elleni, pár héttel ezelőtti BL simázásán. Az sem volt rossz, mert hát mégis csak egy német, a bajorokat szépen ütő, nekik állandóan ellentmondó, életükbe belepiszkító Jürgen Klopp vágta szét a müncheni nagyvezérek mindenféle dölyfös, idei szezonbéli elképzelését. Ez az elnökös sztori azért attól még jóval ütősebb.

Hogy ez a Grindel nevű, immáron Németországban hónaljig kompromittálódott férfi milyen okosságokat intézett magának, az valami nagy csudaság! Jót szólt, erre még ráerősített a nemzetközi visszhang. Németországban kínosan ügyelnek, hogy legalább az első emberek legyen tiszták, aztán ha nem megy és besározódnak, óriási tűzerővel lőnek rá, majd eltűntetik. Erre tessék az egyik legnagyobb, legjobban látott kirakatban a foci szövetség első embere stiklizget!

Szépen elhallgatott dugipénzeket, okosban eltüntetett adót, csöndesben kapott egy eléggé mutatós meglepetést az ukrán gazdag ember, érthetőebben: oligarchától, aki nyilván nem puszta őszinte barátságból csatolta Grindel csuklójára azt a csacska kis ajándékot, a gyönge 6000 euró értékű semmi kis karórát! Meg persze nem szabad elfelejteni azt a 78 ezer eurócskát, amit okosban elhallgatott.

A hír eléggé felverte Grindel ismertségét a neten, a neve után 0,46 századmásodperc alatt 15, sőt inkább majdnem 16 millió szócikk vagy összefüggés pattant a világhálóra! Amúgy Grindel nem csak a válogatott meccsek öltözőhöz közeli ingyen parkolását, a sült libamájjal töltött meleg pogácsa első fogyasztásának lehetőségét lökte le magáról, a FIFA-s, meg UEFA-s posztját és az ezért járó 500 ezer eurós díjazást is benézte… Meg persze a hatalmát! Ami sokkal keményebb!

Amúgy a németek nem sokat laca-facáznak, lehet bármekkora ember is a hunyó, irány a pokol. Boris Becker, Peter Graf, Stefi azóta elhunyt faterkája, sőt maga Helmut Kohl is hasonló csúnya kavarodásba került! A „Bild” nevű giga bulvár újság első oldala látványos médiahely! Ott feszengett Kohl kancellár és most ott lángol Reinhard Grindel is.

Fogadjunk, nem így akart címlapsztori lenni!

Kapcsolódó cikkek