Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Amikor Gerard Piqué 21 évesen, 2008-ban Barcelona mezben feltűnt, a katalán emberek értetlenkedve rázták a fejüket! Most vagy ennyire hülyék a Manchester Unitednél, hogy egy ilyen hórihorgas fickót a védelem közepéről csak úgy pocsékba dobnak, esetleg a Barca vezetése akkora marha, hogy egy ilyen tejfeles szájú, névtelen nullát magukra húzott. Valami nem stimmelt.

Vagy mégis? Végre megoldódott a defenzív szekció hiányossága, a nyurga gyerek egyre komfortosabban mozgott, Puyollal szinte tömör vályogfalat alkottak. Nem is volt gond hátul, elöl meg Messi szórta a gólokat, később Neymar és Suárez, most meg Lewandowski. Piqué és társaihoz érkezett Pep Guardiola, innen az új aranykor. Az összes Barcás ember élvezettel nézte, ahogyan Piqué vezetésével a hátsó csapatrész annulálta a Real Madrid támadásait. A hosszú legény később odáig jutott, hogy bőven összeakaszkodott a Real verőemberével, Sergio Ramos klubszinten nagyon szívesen ordibált Gerarddal, a válogatottban meg a legnagyobb múrokként gyűjtötték a csillogó trófeákat.

Piqué befutott, élt nagyon, a magánélete is harsogóvá vált, amikor a szupersztár Shakira elkezdett vele mozogni. Az angolok persze belelátták a spanyol „Posh és Becks” sztorit, persze csak őket kopírozhatja a világ. Mindegy is, családalapítás, közben sikerek a srácnál, az énekesnő kicsit visszavett, cserébe nevelte a gyerekeket.

Közben a védő sorozatban hozta a fényes érmeket, már annyira nagyfiúvá vált, hogy csúnyán és durván beszólt a helyi rivális Espanyolnak, azok csórósága miatt, majd mostanában inkább a bulvárban vakított, de már nem a menő játékával, sokkal inkább szerelmi eseteivel. Amiből kifolyólag Shakira éppen elválóban Gerardtól. Az sem szólt halkat, mikor Gavi nevű csapattársának az édesanyjára ráhajtott, ott Xavi edző időzített morális bombát látott a bekk személyében, elkezdte látványosan mellőzni, amikor meg betette, Piqué művelt nevetséges dolgot!

Egyszer csak visszavonult, nem hosszan előkészítve, inkább instant jelleggel bejelentve, magát a pénzügyi mélységeben döglődő klub lojális alkalmazottjának beállítva, lemondva busás fizetéséről. Most meg mindenki kesereg, jaj mi lesz ezután?

Hát semmi! A Barcelona kivetette egyik méreg gócát, Piqué pedig kilépése után bármit megtehet, a klubnak nem kell kínosan feszengenie és égnie a rossz védő miatt.

Adiós, Gerard Piqué!

Kapcsolódó cikkek