Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Éppenséggel teljesen érthető Toni Kroos indulatos kirohanása a német közszolgálati televízió, a ZDF riporterére, aki a Real Madrid Bajnokok Ligája győzelme után azt firtatta, hogyan értékeli a Real gyenge teljesítményét? Kroos nagyon kiborult, nem tartotta helyénvalónak a kérdést ebben a fennkölt pillanatban, pont akkor, amikor a Real a Tejútrendszer sporttörténelmét írta azzal, hogy ismét megnyerte a BL-t!

Kroos gondoltfonalát fogva, még a földönkívüliek is Madridisták, akkora Galaktikus durranás a cím szerzés! Tényleg piszokul megdolgoztak Kroosék az idei dicsőségért, és tényleg hatalmas kalaplengetés nekik! Mindent megcsináltak, újra a Tejútrendszer fényétől ragyog az egyesület, sokszor reménytelen helyzeten emelkedtek felül, jogos a dicsőség!

Toni Kroos ennek a szárnyalásnak kihagyhatatlan személye!

Éppenséggel a riporternek is járt az igazság, mert nokedli játékkal, többek között az összes létező Mourinho-i piszkos defenzív taktikát is felmutatva, de nyertek! Nem játszottak jól, sőt kimondottan szenvedtek, és a szerencsét sem szabad emlegetniük. Thibault Courtois-t viszont annál inkább! A kapust! Akkor viszont megette a fene az egészet, ha az ellenfélnél a kapus a legjobb, így tartják. A belga káprázatos védésekkel bosszantotta az angolokat, pedig azok tiszta izomból támadtak, Courtois viszont nagyon szépen tette a dolgát. Nem véletlen Klopp összegzése: ha egy kapus a meccs embere, az nagyon rossz üzenet! Valami falsul futott…

A Real egy kapura lövéssel próbálkozott, igaz ebből készült a végső siker! Ancelotti, ez a minden hájjal megkent ravasz fickó nem bízott semmit a véletlenre, fegyelmezetten őriztette kapujukat! Cserébe előre nagyon kutyául játszottak, hátul viszont masszívan védekeztek! Nyomokban sem látszott legendás villámtámadásuk, Benzema gólágyúja alaposan besült.

Egy Liverpool védő, az egyébként csodás jelzőkkel becézett Alexander-Arnold bambulós helyezkedése végzetessé vált! Hiába a Realé a világ legfurmányosabb középpályás sora, Modric, Casemiro, Kroos, Valverde nem csillogott, csak a tutira mentek. Szegény liverpooliak erőből püfölték a labdát, Salah, Mane mindhiába iparkodott bőszen, egyszer sem jutottak igazi forró helyzetig! Ha mégis, ott nyúlt, kapart, piszkált, öklözött Courtois, pedig már gólt kiáltott az angol!

A ZDF-es kérdése is jogos, és hát Toni Kroos is válaszolhatott volna okosabban!

Kapcsolódó cikkek