Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Három sztárklub verseng a Manchestert minden bizonnyal elhagyó francia középpályás kegyeiért.

2022 márciusának idusán már a 29. születésnapját ünnepelte a Manchester United francia kiválósága, Paul Pogba. Persze, a kor csak egy szám, a futballisták viszont általában harmincéves koruk környékén érik el teljesítőképességük csúcsát: kivételek természetesen akadnak, a világbajnok középpályást pedig alighanem ide sorolhatjuk, hiszen inkább húszas évei elején-közepén nyújtotta a legjobb teljesítményt karrierje során. Egy kis levegőváltozás elég lehet hozzá, hogy visszanyerje csúcsformáját? Az biztos, hogy Pogba a nyáron – másodjára is – távozik Manchesterből, de vajon melyik csapat állja majd elképesztően magas bérét? Nos, kérőkből évek óta nincs hiány!

Real Madrid

A „Királyi Gárda” és Florentino Pérez kívánságlistáján szinte minden évben felbukkan Pogba neve: az első hírek még Zinedine Zidane edzősködése alatt láttak napvilágot, azonban a francia tréner végül nem tudta elérni honfitársa leigazolását. Kérdés, hogy Carlo Ancelotti mennyire lenne vevő az MU középpályásnak érkezésére, főleg annak fényében, hogy tavaly igazolt Madridba a tíz esztendővel fiatalabb Eduardo Camavinga, Luka Modric pedig a napokban hosszabbított a klubbal.

Juventus

Torinóban vált igazi világsztárrá a „Polip”, négy bajnoki címet is besöpört Itáliában, majd visszatért nevelőklubjához, Angliába. A „Zebrák” kezdőcsapatában jó eséllyel bérelt helye lenne, Massimiliano Allegrit is jól ismeri, a fizetési igénye viszont elrettentő lehet az utóbbi években botladozó „Öreg Hölgy” számára. Ha hajlandó valamennyit engedni a béréből, ismét egymásra találhatnak régi-új klubjával.

PSG

Francia csapatba francia középpályást! A párizsi kirakatcsapatnál – csakúgy, mint Madridban – már évek óta tervezgetik a jelenleg sérüléssel küzdő játékos leigazolását, amire most jó esélyük nyílik. A PSG tavaly is óriási nevekre csapott le a nyári szabadügynök piacon, gondoljunk csak a Lionel Messi-Gianluigi Donnarumma-Sergio Ramos-Georginio Wijnaldum négyesre, az idei nagy fogás pedig Paul Pogba lehet. Az Angliából érkező középpályás esetében ugyanakkor felmerülne a kérdés, hogy hova tudnák beépíteni a csapatba, miután a Neymar-Messi-Kylian Mbappé trió mögött általában védekező és/vagy box-to-box középpályások kapnak szerepet: Pogbának tehát sokat kellene változtatnia a játékán, hogy igazán passzoljon a Ligue 1 címvédőjének kezdőjébe.

Kapcsolódó cikkek