Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem kellene annyira panaszkodni a magyar labdarúgás állapotáról. Az egész egy kellemesen fogyasztható sportszelet, amit ha valaki nem vesz véresen komolyan, teljesen üdítő kikapcsolódás!

Még akkor is, ha pár fahangú, rongyosra elhasznált közhelyet árasztó tévébemondó úgy gondolta, neki a népet a szájával kell szórakoztatnia. Vagy bosszantania! Ez utóbbi sokkal jobban megy! Szóval jöhet ide bármilyen klasszikus „Real Madrid-Barcelona” őrjöngés, idehaza a magyar focit nem rendíti meg semmi. Annak idején a spanyol bajnokság legjobban várt eseményét büszkén hirdette a sportos tévé, ez náluk mekkora csúcs volt nézettségben. Ha ezt az Ékszer TV adja, akkor ott szakadt volna be ugyan ez a ráta, aztán jött a nagy bevallás, a Fradi-Pápa meccset kétszer annyian nézték. Szóval magyar embernek, magyar focit!

A múlt hét legzűrösebb meccse is itt villant, az egyik paksi játékos, Könyves, de nem Kálmán – igaz, tényleg nem ért az ellenfélhez – micsoda gyönyörű szájszennyező versenyt rögtönzött a spori és annak családjával kapcsolatban, majd teljesen kikészült, hogy elkergette a pályáról. Mert előtte már kapott egy sárgát, az üvöltözése miatt a másodikat! Az elsőről biztosan megfeledkezett a nagy menetben. Lehet, nem szólt a telefonja, az esemény miatt. Kisvártatva ugyanezen a meccsen mérgeskedett a Fradiból kilépő, új életbe belépő Böde baba, aki szintén erős kifejezésekkel savazta a különben hamiskodó ellenfele hanyatt vetődését, amit a fekete ruhás férfi megint lappal büntetett. Dupla emberhátrány! A hétközi kupameccsen, Maestro Lanzafame tartott oktatást, egy kis 18 éves szombathelyi fiatalt vett a szárnya alá, torkon ragadva őt, pár frissítő arc paskolással mutatva az utat, hogy kell viselkedni a császárral! Az is eléggé érzelemgyújtó, ahogyan a Videoton, vagy most éppen MOL Fehérvár FC miképpen vásárol eléggé erős neveket, például a Chlesea-től, meg különböző nagy kluboktól, hogy aztán a semmit értékesítve meneküljenek. Ott látszott az ex-jugoszláv szekció formálódása és bomlása, miközben a bajnoki cím egyre távolabb kerül, pár becsúszott kellemetlen eredmény miatt!

Fogadjunk, óvatosban mindenki figyeli a magyar embéegyet!

Kapcsolódó cikkek