Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ez is megvan, végre győzött a híres bajor paraszti ész! Hans-Dieter Flick lesz a jövőben a Bayern München labdarúgó csapatának edzője.

Nem volt könnyű meló, a fellengzős, kicsit nagyképű bajor vezetők fölösleges várakozás és kényes szivárogtatás után elkapták a legkézenfekvőbb megoldást, Flicknek adták a lehetőséget a jövő megalapozására. Kész csoda, hogy észrevették őt!

Flick esete tiszta olyan, mint annak idején a DVSC csapatánál történt (bár egy kicsit meredek a Loki-Bayern párhuzam, ám ebben az esteben legalább egy kis magyarságot is behúzhat a sztori). Debrecenben is gőzerővel, rengeteg pénzzel, enyhe kevélységgel turkáltak a trénerek között, odahoztak sok erős embert mindenféle nációból, jól meg is bukott szinte mindegyik! Közben a csapat mellett, teljes csöndben és észrevehetetlenségben ott állt Kondás Elemér, aki különben tökre jól ismerte a játékosanyagot, kicsikét talán nevelte is őket, tehát nála jobban csak kevesen tudták, ki mire képes. Kondás nézte mit szenvednek a jöttmentek, neki senki nem szólt, amire jogosítványa volt, az elvégezte tisztességgel. Amikor pedig már végképpen beszakadt a Loki élete, egyszer csak, hopp, valaki a homlokára ütött, és elővették a hátsó sorból Eli bácsit. Ez a váltás annyira bejött, hogy pár aranyérem még Debrecenbe került, sőt, BL-sorozat is jött a dicsőséggel. Aztán Kondás élete is kitelt, most meg Győrben is alágyújtottak, ami nem véletlen, hiszen a büszke város nem tartozik a Vadkelethez, úgy fest ez is elég alap a kirúgáshoz!

Flick is beleállt a vészhelyzetbe, amit Niko Kovac meg a benne hívők kialakítottak, nem foglalkozott azzal, mi lesz a jövője, dolgozott a csapaton, egységet formált, még a fő hőbörgők is beálltak a sorba, ebből pedig egy elég masszív, és ami Münchenben a legfontosabb hoch sikeres menetelést kezdett a csapat- Hasan Salihamidzic – kevesen értik, hogyan lett a boszenác a Bayern sportigazgatója – görcsösen kapaszkodott bármilyen híres edző Bayernhez rángatásához, a végére pedig az ész győzött, Hansi Flick az edző!

Fogadjuk szeretettel az új trénert!

Kapcsolódó cikkek