Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Brutális mennyiségű brainstormingot, gigantikus számú workshopot, tucatnyi meetinget beletoltak kínjukban a nagy egyesületek marketingese, salesesei, sőt maguk a górék is belegebedtek, csakhogy megoldják a focimeccsek nézőmentesítése miatt kialakult pocsék közeget. A halkonzerves doboz belső némaságát.

Mondhatni vészterhes csendben, ám ez a kifejezés nem túl ízléses. Szóval belefeszültek a szakemberek és kitalálták Németországban, hogy a lelátó mégsem legyen töküres, legalább a főkamerával szembeni rész mutasson valahogyan, kartonbók kivágott arcképekkel színesítették az ülőhelyet. Közelről elég jól nézett ki, távolból már csak afféle nagy színes paca. A dajcsok ehhez hozzátették a hangeffektust, az olyan volt, mintha a falfestés közben a Dáridó Rádiót hallgatták volna, pont semmi értelme. A Bayernnél még a fújolós, tiltakozós refrént is bevetették, lehetett bármilyen gyors is a kapcsoló kezelője, hát elég vicces volt. A legjobb részt azonban a hangosbeszélők hozták, büszkén, bátran megszólalva tájékozódhatott senki a gólszerzőről, a cseréről.

Az olaszok is odatették a maguk erejét, a kupadöntőt csupa piros mezese Coca Cola-szurker előtt mutatták.

Angliában a legfrisseb élmény szerint a Manchester City amúgy kőgazdag tulajai nem aprózták el, amit a kamera mutatott, már pedig az hatalmas felület, akkora molinóval vagy műanyag takaróval fedték le, hogy az nem, hogy soha, de még azután sem fog lebomlani, semmilyen bolygón! Tiszta egy adta világoskék borítóban az Etihad, némi irkafirkával a hirdetőnek, az már csak színesgéza. Ami nagy volt: a kapuk mellett óriás kivetítő ácsorgott, úgy tűnt ezen online módszerrel élőképet mutattak emberekkel, otthonukból, a nagyszobából! Az tényleg remek kis újítás, csak a rengeteg műanyag ne feszülne bele a bármilyen Green Peace-programba.

A spanyolok is kitettek magukért, elsőre úgy tűnt, az egész lelátót betakarták lead fallal, az eléggé puccos és variálható, aztán kiderült csak egy szimpla tévés technika, viszont elég jónak tűnt. Amúgy a Real pályája, még ha a kicsi is, de legalább élvezhető, emberi közelségbe hozta a játékosokat, eddig a Bernabéuban olyan messziről, olyan magasból mutatták a játékosokat, apró, eldobott fehér csikknek tűntek.

 

Kapcsolódó cikkek