Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jürgen Klopp egyre lejjebb ereszt!

Naponta szottyadtabb, ráncosabb, a Leeds elleni zacskó meg végképp kiengedte belőle a levegőt! Pedig az outfittel nincs baj, a szemészeti műtét pazarul sikerült, bár azóta sincs a német labdarúgók között olyan, akit megválasztanának „Az év szemüvegesének”! Klopp ezt a címet is megkapta, csodás jelenetet láthatott a nép, amikor egy gólöröm-gúlában a szempáját úgy leverték, az edző semmit nem látott a folytatásból!

Már a liverpooliak is feszengenek. Ez a szezon a csapattal maga a pokol, és lassan szürkül emlékezetük tekervényéből, amikor a német megitatta velük a győzelem serlegéből a bajnoknak járó aranyszínű italt! Jó kis hozsannázó mondat, tényleg így történt.

Kloppot zabálták az angolok, mindenhol elismerték szakmai teljesítményét, rengeteg dicső glória a fejére került, de ez most maga a temető! Lassan oda a türelem. Szerencsétlenkedés, pocsék eredmények, ehhez nyilván hozzájáruló trehány, impotens játék, az edző tétova, a máskor oly energikus, a pokol tüzét okádó tréner kétségbeesett, zavarodott tekintettel, magába rogyva kóvályog az oldalvonal mellett, sehol egy ökölrázós, toporzékolós, a közönséget hergelő pazar dioráma. Úgy fest, most teljesen egyedül megy az úton, egyre többen – ugyan végtelenül sajnálkozva – elállnak mellőle! Talán még az is felmerül, elküldik! Igen, de hová?

Kisvárda éppen szóba jöhetne, de Révész Attila nem beszél németül, angolul, neki az ukrán, orosz jobban megy, tehát ez a hely kizárt. Esetleg Felcsút, ott meg éppen keménykedés zajlik, Hornyák edző pont most verte szájba eddig hősként védő kapusát, tegyük hozzá, teljesen alaptalanul rágalmazva Tóth hálóőrt! Mezőkövesd is kuka, hiszen a pár hónapja onnan kirúgott, majd visszavett Kuttor Attila most rak rendet.

Egyre sűrűbben írnak arról, hogyan tovább Liverpoolban? Klopp egyébként hétévente vált munkahelyet. Mainzban is eddig csodálhatták, pont ennyi ideig őrjöngött közösen a Signal Iduna Park lakóival, majd a kritikus dortmundi hetedik esztendőben elment. És most Liverpoolban a kritikus hetedik évét tapossa!

A szövetségi kapitány posztja nem jöhet szóba, Hansi Flick Katarban nagyot akar alakítani, és különben is a németek nem azok a kapkodós fajták a nemzeti válogatott irányításával kapcsolatban.

Quo vadis, Jürgen Klopp?

Kapcsolódó cikkek