Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Amikor életemben először megláttam Cristiano Ronaldót, jobban mondva az utamba került közvetítés útján, akkor még vérmes Barca szurkoló voltam. Egyszerűen nem volt mértékegység arra, mennyire nem bírtam ezt a portugál fickót!

Az elviselhetetlen cseleit, a végtelen önbizalmát, a zselétől fényló búráját, a szoborszerű testét, elképesztő gyorsaságát. A legerősebb pillanatok akkor törtek rám, amikor a jó Piqué, az Arany Balta díj első helyezettjeként olyat rúgott a portugál támadó alá, hogy a hirdető tábla adta a másikat. CR szenzációs cseleit egyszerűen nem bírtam elviselni! Amikor elkezdett kavarni a bicajos trükkjeivel, egyszerűen a bekkel együtt szédültem, szegény ördögnek még csak az sem jutott eszébe a kóválygás után, hogy letépje a csatár arcát. Mert nem érte utol.

Akkor is kikészültem, amikor a még fiatal Shrekket vagyis Wayne Rooney-t kivágatta a 2006-os vb angol-portugál mérkőzéséről. Mekkora volt, ahogyan kikavarta a piros lapot Rooney-nak, utána meg elégedetten kikacsintott a kispadra. Amit persze látott az egész világ.

Majd jött a megbékélés. Ez a nyurga ember tényleg tud valamit! Fellőtte Portugáliát Európa tetejére, lenyűgöző volt az alázata, ami persze csak a pályán látszott. Egyértelmű volt, hogy ő a vezérbika, ha ő jó, a többiek nyugázhatnak. Így esett a Real Madriddal is, elég komoly Ronaldo-függőség alakult ki a klubnál. Amikor elment, kihunyt a galaktikus csillag.

Már a mocskos nagy gazdagsága sem zavart, amikor megtudtam, hogy mennyire jószívű. Segített a rászorulóknak, iskolát épített a szegény sorsúaknak, gyerekek gyógyíttatását fizette, szóval na, még ez is. Majd meghúzta a bátrat: átigazolt abba az országba, ahol a személyének szóló utálat mértékegysége a grande volt. A Juventusnál aztán gyorsan elfeledtette, hogy ő lökte ki a csapatot a BL-ből, pedig akkor elég jó és erős volt a klub. 

Most meg betöltötte a 34. életévét. Semmi nem változott rajta, csak több autója lett a garázsában.

Az viszont állandó fogadási téma, hogy vajon tényleg Cristiano Ronldo a világ legjobb labdarúgója?

Kapcsolódó cikkek