Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Csuda egy termékeny hely ám a Bundesliga!

Nyilván a többség a Bayern München életén lóg, boldogan vagy akár kárörvendve, az FC Hollywood örökké izgalomban tart. Most éppen azon rugóznak az FCB-vel foglakozók, hogy a nagymenők a kínos mainzi vereség után miért kaptak olyan extra engedélyes kimenőt, amivel egészen Ibizáig repülhettek pihenni!

Az köztudott, hogy a sziget nem éppen a nyugalom élettere, ott aztán ezerrel pörög a buli, mondjuk főszezonban. A tavasz utolsó pillanatában nyilván nyuggerebb a tempó, akkor is. Mindenesetre a nagy kavaró Salihamidzic egyből a köz szemébe fröcskölte, megállapodás szerint vakációzhatnak a használt elemek, az ellenzék meg hangosan szajkózza, lenézik a Bundesligát ezzel a már cseppet sem titkos kis kirándulgatásukkal! Pont erre ment rá Felix Magath is, a gyötrő helyzetű Hertha edzője! Szerinte a Bayern csalt és nem véletlenül szenvedett vereséget a bajnokság közel sem izmos kismenőjétől! Ez a berlinieknek nagyon rossz!

Ennél sokkal erősebb eset a Freiburgé. Sallai Roland és csapata bejutott a Német Kupa döntőjébe, ahol az RB Leipzig az ellenfele. Bevált gyakorlat a világ összes pontján, a két küzdő üzletelni kezd, közös sálak szövése, emléktárgyak, úgy, mint bögre, sapka, szemüveg meg egy csomó ismert merchandising alapú csecsebecsék készítésével. Igen ám, csakhogy az SC szurkolói felhorkantak, szerintük a Lipcse semmi hagyományú, nem történelmi klub, ócska kis biznisz, gyökerek nélkül, arccal a hatalmas profit felé! A szurkolói szavazás megbuktatta a partneri kezdeményét, a klub vezetősége pedig engedelmeskedett, pedig nekik is szépen hozott volna a biznisz! Az biztos, hogy meglehetősen furcsa pár a Dreisam, manapság Europa Park Stadion népe és a vezetőség!

A Freiburg elnöksége makacsul kötötte magát az FC Bayern elleni meccs megóvásához! A rajongók józan gondolkodással tartózkodtak az akciótól, szerintük a 12 bajor ember jelenléte nem osztott-szorzott, fölösleges hiszti az egész. Nyilván hivatalból muszáj volt aktát nyittatni a Fegyelmi Bizottsággal, mert a szabály az Németországban is szabály, igaz embert zabál!

Érdekes hely Freiburg, attól a történettől pedig még jobban, ami a klub történetének emlékezetes oldala! Az SC játékosai messze a legsportszerűbbek a Bundesligában, 2000-ben a szövetség ezt spéci Fair Play-kitüntetéssel jutalmazta!

A Bayern München elleni meccs előtt a klub megkapta a díjat, majd a mérkőzés hevében egy tanuló golflabdával fejbe dobta Kahn kapust…

Kapcsolódó cikkek