Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A japán élvonalban pótolnak négy mérkőzést szerdán, a kiegyenlítődő meccsszámok érdekében.


 

 

Kyoto Purple Sanga – Yokohama F Marinos

Az előző két meccsén négy pontot begyűjtő újonc próbál menekülni a kiesés réme elől és jelenleg ugyan két ponttal az osztályozós hely felett áll Jo Gwi-jae együttese, a folytatásban még kellenek tőlük sikerek, bár kérdéses, hogy ez mennyire lesz reális, mikor a listavezető érkezik vendégségbe hozzájuk. Kevin Muscat fiai visszataláltak a győzelmek útjára, amire szükségük is volt, mert fogy az előnyük, már csak három pontra van a címvédő, tehát hibázni már nem igazán szabad, ha szeretnének bajnokok lenni.

 

Vissel Kobe – FC Tokyo

Még mindig nincs kint a vízből az előző idény bronzérmese, akiknél a nyár közepén történt edzőcsere sem hozott szignifikáns javulást. Takayuki Yoshida ugyan a kupában szépen menetel, de közben kieső helyen vannak vele is. AZ egyetlen reményük, hogy még többnyire hazai meccseik vannak vissza, mint például most is, amiket valahogy be kell húzniuk. A most vendégségbe érkező fővárosiak az elmúlt három idegenbeli összecsapásukon nem kaptak ki, köszönhetően annak, hogy Albert Puig sokkalta pragmatikusabb felfogásra váltott és ez jól is működik, s akár ezúttal is jelenthet egy pontot.

 

Urawa Red Diamonds – Cerezo Osaka

Idén nem kell aggódnia a kiesés miatt Ricardo Rodríguez alakulatának, mert a stabil középmezőnybeli produktumukkal ettől jócskán el tudtak távolodni, s talán egy nagy sikerszériával még előrefelé is kacsingathatnak, bár ez már nem a realitás talaján van. Az a tény, hogy az utóbbi három meccsükön hét pontot gyűjtöttek remek alapot szolgáltat ahhoz, hogy most az idegenben nem túl sikeres Akio Kogiku csapata ellen is a három pontban reménykedjenek, akkor pedig egy előttük álló riválishoz tudnak közelebb kerülni, s egyben a nagy álomhoz is, hogy odaérhetnek a nemzetközi porondot jelentő helyek egyikére.

 

Nagoya Grampus Eight – Kawasaki Frontale

A középmezőnyben idén is megtaláljuk Kenta Hasegawa legénységét, akik sikeresen megtalálták a helyüket az élvonalban, de a kiugró eredményektől egyelőre elmaradnak. Odahaza valamivel az átlagos feletti a mérlegük, bár legutóbb épp kikaptak, most pedig a címvédő érkezik hozzájuk vendégségbe, s Toru Oniki tanítványainak nagy szüksége lenne a három pontra, ha meg akarják szerezni az újabb bajnoki elsőséget, mert egyelőre három pontos hátrányban vannak és csak üldözik a legfőbb riválisukat.

Kapcsolódó cikkek