Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nagyon komoly egy brigád ez az MLSZ. Szerencsétlen labdarúgóklubok azt sem tudják, hogy mentsék az irhájukat a mindenféle gázos meg villanyos szervezet elől, mert ezek vérben forgó szemmel hajkurásszák őket, irtózatos nagy összegű szolgáltatói csekket lobogtatván! Eközben a Kánai úti alapbázison vidáman kávézgatnak, sóhajtoznak, egy csomó megbolondult játékos, rosszalkodnak, mehetnek fegyelmit ülésezni, közben már a tepertős pogácsa sem a régi, amit a büntető szekció morzsolgat!

A fülükbe nem jutott a vészkiáltás, majd nagy kegyesen, miközben a klubok nem győznek újabb és újabb praktikát kitalálni, hogy ne kelljen csilliárd forintot fizetni, melegre, villanyra, engedélyezik, hogy na, jó, akkor lehetséges a sötétedés miatt korán kezdeni a meccset. De csak akkor, ha megígérik, hogy jó fiúk lesznek! Onnan, kezdeményező segítőkészség úgy fest nulla, ha volt is valami, nem jött át!

És akkor a legfrissebb! A hétvégén a Honvédos agyhártyák huhogtak a ZTE színesbőrű játékosának! A világ, és Európa azt hitte ezt a gyökérséget már nem menő, ez a legutolsó prosztóság, talán már sehol nem tesznek így. Nagyon régen a Fradisták huhogtak, Louis van Gaal jól kiborult, ebből tanulva Kubatov elnök tiszta erőből irtja az ilyet!

Azért Magyarországon akad pár marha, aki csak azértis röhögve bedobja a kőbunkót! Ricardo Moniz, ez az amúgy is érzékeny lelkű holland edző berohant a pályára! Pont eleget hallott máshol is, akkor még nyugalomban maradt. Most nem bírta ki, lehívta embereit, szegény Bognár játékvezető ide-oda csapongott az érzelmi viharban, aztán meggyőzték Monizt, nem ez a módszer. Majd a zemelesz!

Lett is! A szervezet megadta a módját, Monizt 4 meccsre elmeszelték, ő aztán ne szervezkedjen. Ez nem olyan gyönge büntetés, mondhatni példaértékűen brutális, miközben az ember csak civilizációt akart! A szervezet amúgy nem döntött, mire ment a Honvédos huhogókkal: a szövetség ezzel a döntéssel bemutatta a nagy lengőt, zöld lámpát adva, csináljátok, legfeljebb sitteljük a hőbörgőt! Eközben az UEFA, a másik gittegylet külön embert fizet, hallgassa, ki, mikor beszél csúnyán.

Párszor már a magyar szurkolók megszívták, most mégis, mintha felhatalmazást kaptak volna a Kánai útról!

Kapcsolódó cikkek