Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Kezdetét veszi a belga élvonal, melynek szombati játéknapján a döntetlenek dominálhatnak.


 

 

Sporting de Charleroi – AS Eupen

Talán az utóbbi időszak alapján a kedvenc ellenfelével nézhet szembe Edward Still együttese, ugyanis a tavaly kinevezett fiatal szakember irányításával a két előző szezonbeli összecsapás során hét góllal ütötték ki a mostani rivális. Noha azóta a vendégek edzőt cseréltek és most Bernd Storck ül a kispadon a két gárda közti különbség nem sokat változott és a nagyobb álmokat kergető hazaiaknak aligha okoz majd gondot a három pont otthon tartása ezen a találkozón.

 

KV Kortrijk – OH Leuven

Némileg gyengébbnek tűnhet első ránézésre Karim Belhocine csapatának a kerete, ami némi kérdőjeleket vethet fel az emberben, hogy az így sem túl erős gárda milyen irányba is tart valójában. Előre lépésnek nehéz lenne nevezni a nyári történéseket, de a pályán még bizonyíthatják, hogy igenis haladnak azon a bizonyos úton, de ehhez kellene egy siker a kissé átalakuló, de egy sztárja elvesztését több tehetséggel pótló vendégek ellen. Marc Brys nincs könnyű helyzetben, de a veterán szakember már kellő rutinnal rendelkezik, hogy idén is szépen fokozatosan teljesítsen együttese, ami biztos bennmaradást, sőt újabb középmezőnybeli helyet érhet, kezdve most egy pontszerzéssel.

 

Zulte Waregem – Seraing United

Jelenleg talán a legkiszámíthatatlanabb csapatnak nevezhetnénk a hazaiakat, ahol elengedtek fiatal alapembereket, hoztak helyettük még nem bizonyított tehetségeket, valamint egy új edzőt, Mbaye Leye személyében, aki ismeri a közeget, de az élvonalban még nem edzősködött. A vendégek ugyancsak módosítottak a kispadon és kinevezték a nem épp fiatal és kissé régimódi stílust képviselő José Jeunechampst, akinek rutinja sem sok van, ráadásul a csapata is rosszabbnak tűnik az előző idénybelinél. Az, hogy az előző idényben mindkét fél nyerte a hazai meccsét most is opciós lehet, de amennyi ismeretlen van a képletben a döntetlen sem lenne meglepő.

 

Sint-Truiden – Union Saint-Gilloise

Újabb fiatalítás a cél a hazaiak keretét illetően, amivel nem lesz könnyű feladata Bernd Hollerbach vezetőedzőnek, hogy kihozza belőlük a bennmaradáshoz szükséges pontokat, de be kell vallani, hogy az előző idényben is remekül sikerült ezt megvalósítania. Most a kezdés nem lesz egyszerű, bár az is igaz, hogy az előző idény ezüstérmese elképesztő átalakuláson ment keresztül és nagyon nem jó irányba. A brüsszeliek több kulcsjátékost elveszítettek, távozott a sikeredző is, akinek a helyét a segítő, de nullkilométeres vezetőedző, Karel Geraerts vette át. A legutóbbi kiírásban két vendégsiker született ebben a párharcban, most viszont nem lenne meglepő egy hazai győzelem a nagyon felforgatott vendég körülmények mellett.

Kapcsolódó cikkek