Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A dél-koreai élvonal 15. fordulójának nyitónapján a tabella első három helyezettje is pályára lép.


 

 

FC Seoul – Sangju Sangmu Phoenix

A fővárosban két nem épp jó formában lévő alakulat méri össze erejét a forduló nyitómeccsén. An Ik-soo fiai hazai környezetben próbálnak meg kilábalni az elmúlt két összecsapásukon elszenvedett vereség okozta gödörből, amire az esélyük meg is lesz a négy találkozó óta nyeretlen, idegenben egymás után három vereséget elszenvedő Kim Tae-wan tanítványai ellen, akik újoncként egyelőre kétséges, hogy mire lesznek képesek.

 

Suwon City – Ulsan Hyundai FC

Öt nyeretlen bajnoki után továbbra sem néz ki túl rózsásan Kim Do-kyun legénységének a helyzete, ugyanis a listavezető érkezik hozzájuk vendégségbe, akiknek mindössze egy vereségük van a szezon eddigi részében. Ez alapvetően sem ad sok reményt a hazaiak számára, hát még az a tény, hogy Hong Myung-bo irányítása alatt a tavalyi ezüstérmes igencsak jó mutatóval bír a mostani házigazdák által.

 

Jeonbuk Motors – Jeju United

A vérszegény szezonkezdet után most egy kilenc meccses bajnoki veretlenség áll a címvédő háta mögött és ezzel Kim Sang-sik együttese már a második helyen tanyázik, de még nagy a lemaradásuk a listavezető mögött. Most pedig egy olyan rangadó vár rájuk, amit nem szabadna elbukniuk, sőt a győzelem lenne az egyetlen elfogadható eredmény számukra, ha címet akarnak védeni. A vendégségbe érkező Nam Ki-il fiai ugyanis a dobogó alsó fokán helyezkedik két pontra a házigazdák mögött, de ez csak a rossz formájuk miatt van így, mert az elmúlt két meccsükön egy pontra voltak csak képesek. Ez most egy újabb vereség formájában már komoly lemaradást jelentene, így nekik is csak a győzelem lenne megfelelő eredmény.

Kapcsolódó cikkek