Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A dél-koreai élvonal 24. fordulóját a hét közepén rendezik, melyből kedden három összecsapást bonyolítanak le.


 

 

Sangju Sangmu Phoenix – Pohang Steelers

Az újonc továbbra is igyekszik menekülni a kiesés elől, s Kim Tae-wan tanítványai most épp nyolc ponttal állnak jobban, mint az utolsó helyzetet, ami adhat némi nyugalmat. Persze ettől függetlenül minden pontra nagy szükségük lenne, de a legutóbbi három körben nem tudtak nyerni és most sem vár rájuk egyszerű feladat, ugyanis a jelenlegi harmadik helyen álló gárda érkezik vendégségbe. Kim Gi-dong együttese a hétvégén elbukott rangadó után most győzelmi kényszerben lesz, ráadásul a nem túl veretes idegenbeli mérlegükön is kellene javítani, ha oda akarnak érni a dobogó alsó fokára, mert előrefelé már aligha kell nézelődniük.

 

Jeju United – Seongnam Ilhwa Chunma

Egymás után két rangadón van túl Nam Ki-il csapata, akiknek ezek során mindössze egy pont jött össze, így most mikor a tabella utolsó helyezettjét fogadják hazai környezetben, akkor a három ponton kívül semmilyen más opció nem elfogadható számukra, ha még szeretnék, hogy érmet akasszanak a nyakukba a szezon végén.  A vendégségbe érkező Kim Nam-il fiainak ugyancsak nagyon kellene egy siker, hogy meglovagolják a hétvégi győzelmüket és még életben tartsák a bennmaradásról szőtt álmaikat, mert jelenleg hat pontra vannak a közvetlen riválistól is.

 

Ulsan Hyundai FC – FC Seoul

A listavezető jó formában várhatja a legújabb rangadóját, ahol újabb lépést tehet a bajnoki cím felé vezető úton, ha sikerülne ismét otthon tartaniuk mindhárom pontot. Hong Myung-bo alakulata az elmúlt négy összecsapásán tíz pontot szorgoskodott össze és ha nem botlik, akkor nem lesz egyszerű dolga a címvédőnek, hogy utolérje őket. Az előző két találkozóját megnyerő fővárosi gárda An Ik-soo irányítása alatt egész bíztatóan muzsikál. Idén kinéz nekik egy felsőházi helyezés, ami remek lenne azok után, hogy ez nem jött össze az elmúlt két évben. Ezúttal persze nem várhatunk tőlük csodát, de idegenben is egy rendkívül kellemetlen ellenfél benyomását keltik, amely egy pontra bárki ellen jó lehet.

Kapcsolódó cikkek