Egyéb LabdarúgásLabdarúgás

K-League 1: Ki tartja a lépést?

2022. február 28.

A koreai liga 3. fordulójában magyar idő szerint kedd reggel négy meccsen rendeznek.


 

Ulsan Hyundai FC – Suwon City

Egy hazai gól nélküli döntetlent követően győzni tudott Hong Myung-bo legénysége, amivel az előző idény ezüstérmese ott van a négy pontos csapatok közt a tabella élén. Ezzel szemben a vendégségbe érkező Kim Do-kyun irányította kék-pirosok két egy gólos vereséget szenvedtek, s még gólt sem tudtak lőni, amivel nem túl jól alapozták meg a rajtjukat. Kötelező a hazai győzelem, ráadásul sok találatra aligha számíthatunk.

 

Suwon Bluewings – Jeju United

Egy idegenbeli vereség, majd egy hazai siker, ez Park Kun-ha tanítványainak a mérlege eddig, ami alapján most odahaza ismét szeretnének bizonyítani saját közönségüknek. Ez nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, ugyanis Nam Ki-il együttese eddig két hazai meccsen egy pontot gyűjtött lőtt gól nélkül, ami alapján idegenben sem várható tőlük, hogy kiszakadjon a gólzsák.

 

Gangwon FC – Incheon United

Egy sima hazai sikert követően egy gól nélküli döntetlenre futotta Choi Yong-soo fiainak erejéből, de a négy pont kapott gól nélkül jó alapot szolgáltathat ahhoz, hogy ismét a saját otthonukban szerepelve, újabb három ponttal gazdagodjanak. A szintén négy ponttal álló, de eddig csak még idegenben nem játszó Kim Han-yoon csapata nem épp a legideálisabb ellenfél, de még nem láthattuk mire képes az újonc az otthonától távol.

 

Seongnam Ilhwa Chunma – FC Seoul

Az utolsó helyen áll egyelőre Kim Nam-il legénysége, akik mindkét meccsükön két gólt kapva kapituláltak. A nem túl fényes bizonyítvány javításának reményében most a listavezetőt, a legjobb gólkülönbséggel rendelkező gárda ellen kellene virítani valamit. An Ik-soo egylete két idegenbeli meccsen van túl, melyeken négy pontot gyűjtött, most pedig egy minimum kinéz nekik, a formák alapján, de a három is benne van a pakliban.