Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az Atlético–Juventus BL mérkőzés 78. percéig nem írtak semmit a spanyol csapat stadionjának eredményjelzőjére, viszont ez az állás egészen más környezeteben alakult, mint a kedd esti Liverpool-Bayern erőlködés.

Madridban ugyanis acél tekintetű férfiak ugrottak egymásnak. Erre még a zorall Oroszországban is felfigyeltek. Nem egyszer csúnyán odapakoltak egymásnak, a szuper lassítások szépen megmutatták a piszkos munkát. Felix Zwayer sportbíró nagyon jól figyelt, de pár szabálytalanságot megtorlás nélkül hagyott. A német spori amúgy híres ember, amikor elindult a Bundesliga karrierje, húzott egy nagyon váratlant. Két szereplős szabálytalanságnál egyszerre rántotta ki a dupla sárgalapot, amitől annyira meghökkentek a népek, hogy mindenki nevetett! Nem úgy a német bíróküldők, előbb mosolyogtak ők is, majd mondták Felixnek, hogy egy kicsit húzódjon hátrébb, mondjuk egészen két hónapig.

Aztán szerda este meg két nagyon bátor ítélete is volt. Elsőre ugyan nem, de kisebb szöszögés után bevállalta, hogy nem adja meg Morata amúgy szabálytalan gólját. Ebben az volt a furcsa, hogy Simeone, az Atléti edzője sem őrjöngött. Ő soha nem adja fel, ha csapatni kell a játékvezetőt, aztán itt úgy festett, hogy minden rendben az ítéletnél. Igaz, a jó spori Gimenez góljánál is nézhette volna a videóhaverját, de azt a találatot már nem merte annullálni. Akkor valószínűleg soha nem ért volna haza Spanyolországból, tuti biztos, hogy a védelmére kijelölt rendőrök verték volna szét!

Mindeközben Ronaldót nyírták, bokázták, taposták, a portugál meg állta ameddig tudta. Visszavágott volna az őt utálóknak, csak semmi nem jött össze. Az is kiderült, hogy Diego Costa is tud hibázni, hiszen a óriási ziccerében volt kancsal a lába.

Emellett csodálatos élményt nyújtott Griezmann és Simeone hajszobra. Ez a két fickó vagy annyira előre szaladt a fodrász-stílusban, hogy az összes többi értetlenül ül a helyén, vagy pedig most érkeztek meg a siófoki SZOT üdülő 1972-es szezonjából.

A Juve egyébként egészen jól tartotta magát addig, amíg le nem csavarták a középpálya láthatatlan motorját, Miralem Pjanicsot. A csöndes bosnyák mesterien igazgatta bandáját, vele stabil volt a csapat. Levették és jött a 2-0-ás olasz bukás.

Ezek után már az Atlético továbbjutására is érdemes lehet fogadni.

Kapcsolódó cikkek