Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A nemrég hírül adott plüssdobáló akció után, amely hűen tükrözi azt, amiről a futballnak és minden sportnak szólnia kellene, most egy sokkal szomorúbb történésről kell beszámolnunk. Megdöbbentő és felfoghatatlan eset, óriási szerencse, hogy nagyobb tragédia nem történt.

A Millonarios gárdája látogatott el a nagy rivális Deportivo Medellin otthonába, az Atanasio Girardot stadionba. A hazai csapat és persze a szurkolók sem nézték jó szemmel, hogy a vendégek két gólt vágva, és mindössze egyet kapva elvitték a három pontot a rangadóról, ám egyesek óriási túlzásba estek.

A Kékek gólt szereztek, David Macalister Silva pedig odafutott a csapattársakhoz ünnepelni, annak rendje és módja szerint. A lelátóról azonban egy tárgy repült felé, amelynek eldobója csak kicsit tévedett, és elvétette a játékost. A fekete valami, nem volt más, mint egy körülbelül 6-8 centiméteres pengehosszúságú kés.

Silva felvette a földről a neki szánt „ajándékot”, és komoly lélekjelenlétet tanúsítva átadta bírónak.

 

Lehet, hogy ez arrafelé megszokott?

Görögországban is megesett hasonló, ott a PAOK-AEK Athén rangadón viharzott a pályára a hazaiak tulajdonosa, hogy egy kézifegyverrel a zsebében bírja jobb belátásra a bíró sporttársat. Szerencsére nem történt semmi komoly, ugyanakkor az ilyen esetek nem öregbítik a sport hírnevét.

A nemzetközi szövetségnek lépnie kellene!

Kapcsolódó cikkek