Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Leverkusen-Leipzig, szombat 15:30

Kettő és fél nagycsapat van már a Bundesligában! És nem a Leverkusen a fél… Sokkal inkább a Lipcse! A Red Bull által pénzelt csapat hamar a legjobbak közé emelkedett az első osztályban is, a feljutás után rögtön másodikok lettek, tavaly pedig a hatodik helyet csípték meg Ralf Rangnick legényei. Idén is megy a szekér, harmadik helyen áll a gárda, 10 meccsen nem szenvedtek vereséget, és a kupában is ott vannak az elődöntőben.

Két magyar játékosnak is nagy szerepe van abban, hogy nem csak az energiaital ad szárnyakat a klubnak: a kapus Gulácsi Péter és a csapatkapitány Willi Orban is oszlopos tagja a keretnek, elöl pedig a Poulsen-Werner duó tartja rettegésben az ellenfelek bekkjeit. Az ellenoldalon már nem ilyen fényes a helyzet, a Leverkusen idén nem muzsikál valami jól, hetedik helyen vesztegel a pontvadászatban, a BL-helyek pedig 7 pontra vannak a gyógyszergyár által támogatott klubtól.

Jó játékosokból nincs hiány itt sem, a Bender-ikrek, Volland, vagy Bailey kiemelkednek a csapatból. Az igazi sztár azonban Julian Brandt, a fiatal saját nevelésű szélsőt több sztárcsapat is szívesen látná, 10 asszisztjával vezeti a házi rangsort is. A Leverkusent viszont nem lesz egyszerű feladat sikerre vezetni, még otthon sem…

Tipp: Leipzig 2,95

 

Szpartak Moszkva-CSKA Moszkva, szombat 18:00

Egy kis ínyencség az orosz foci szerelmeseinek, a moszkvai rangadó, vodka behűtve, lássuk, mire számíthatunk! A liga élmezőnyében eszméletlen tumultus van, a Zenit magabiztosan vezet, ám a három moszkvai nagy és a Krasznodar egymást püfölve küzd a második helyért. Jelen rangadó két résztvevője az ötödik és a negyedik helyet birtokolja, ám a második pozíció két pontra van mindössze, nem babra megy tehát a játék.

A hazaiak jobb formának örvendenek, 5 meccse tart már a győzelem-döntetlen sorminta, ám csak olyan csapatokkal ikszeltek, amelyek előttük állnak a pontvadászatban. Zé Luis-ra érdemes figyelni, aki szépen gyűjtögeti a gólokat, illetve a védelemre, amely megbízhatóan zár. A hadsereg csapatának is voltak már jobb idényei, a CSKA állandó BL-résztvevő volt az évek során, ám most egy rangadó győzelem sem ártana az orosz rekordbajnok ellen.

A régi csapatból már csak Akinfejev, Dzagoev, illetve Mario Fernandes maradt mutatóba, ám ők alkotják a szbornaja gerincét is, így kiegészülve az idén berobbanó, mindössze 20 éves Chalov-val ütőképes alakulat lehetnek. Ám nem biztos, hogy ez elég lesz a Nép Csapata ellen.

Tipp: Döntetlen 3,20

Kapcsolódó cikkek