Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az Ajax védőjének sorsa még nem derült ki, ám az biztos, hogy távozik Amszterdamból. Sorban állnak érte a topcsapatok, elég csak a Juventusra, a Bayern Münchenre, vagy a Barcelonára gondolni.

Választás előtt azonban nem árt figyelembe venni egy rutinos róka tanácsát, aki történetesen az edződ is a nemzeti csapatnál.

Ronald Koeman megfordult mindhárom holland élcsapatnál, valamint Katalóniában is lehúzott 6 évet, mondhatni mindent tud a futballról. Posztja ráadásul egyezik védence pozíciójával is, mindketten középső védők (voltak).

És hogy mi a mester tanácsa? Már mutatjuk is!

„Beszéltem Matthijs-szal a jövőjéről, ami egyelőre titok. Mindig ugyanazt a tanácsot adom a fiatal játékosoknak, akik feljebb szeretnének lépni egy szintet, el akarnak igazolni máshova: olyan helyre kell szerződni, ahol tudsz játszani, megkapod a lehetőséget és fejlődni tudsz.

De Ligt, a családja és az ügynökei a legjobb döntést fogják meghozni, olyat, ami a pályafutása szempontjából a legmegfelelőbb. Nagy előnye, hogy 19 évesen annyi tapasztalattal rendelkezik, mint egy 25 éves labdarúgó. Jót tett neki, hogy ilyen messzire jutottak a Bajnokok Ligájában, hiszen addig is a legmagasabb szinten játszhatott.

Ez pedig meggyorsítja a fejlődést, főleg egy olyan okos és tehetséges játékosnál, mint amilyen ő.”

Ám mielőtt még De Ligt eligazolna, a Nemzetek Ligájában kell helyt állnia!

Kapcsolódó cikkek