Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem volt szívderítő látvány! Még akkor sem, ha a szívem a Bayernért deresedett. 

Valamikor a Bayern-Paris SG BL-mérkőzés visszavágója első félidő közepetáján Lionel Messi szabadon labdát kapott. Ahogyan a jó pár évtizede alatt megszokott, a csodacsatár nekiiramodott. Ezzel sem volt semmi baj, hiszen az ilyenből megannyi nagy ribillió támadt, ha Messi adott távolságba került, konkrétan a 16-ost meglátta, már jóval túl azon járt az agya, hogy kit vagy mit és hogyan, utána pedig jöhet a gólöröm. Átlagos eset.

Ehhez képest Messi hírnevéhez méltatlanul elkezdett gyorsulni, aminek a tempója csak akkor került döbbenetes tényszerűségbe, amikor a Goretzka nevű német erőgép-gőzborotva pár lépés után befogta Messit, a taktikailag követelt módon szabálytalankodnia sem kellett, egyszerűen elsodorta a labda fölül az argentint. Test a test ellen. Férfi a férfi ellen. 

A sportjátékvezető halvány mozdulatot sem tett a beavatkozásra, vagy legalább a szájához emelje a sípját! Nem is intett, egyszerűen hagyta a játékot. A hétszeres Aranylabda-győztes az esést követően csak hápogott, a bíró után nézve tátogott, majd megadta magát. Ebből az esetből még pár előfordult, na nem a leelőzésről, hanem abból, hogy a bajorok simán kezelték Messit. Egyszerűen rengetegen körbevették, valaki csak elkotorta a lasztit a támadó elől, ha pedig a szabályosság nem működött, ledózerolták. Pont elég messze Sommer kapujától, és pont elégszer ahhoz, hogy a csoda 10-es kedve elmenjen az egésztől.

Onnantól az argentin eltűnt. Nem kapott erőre, mint a katari vb-n, nem rázta meg magát, sehol egy olyan pillanat, amibe kapaszkodva bólogathat az ember, igen, ez az a srác, aki annyi örömet adott a futballplanétának. A bágyatag forma ennyire élesen nem látszott a decemberi tornán! Most pedig az egykori PSG játékos pont ezt kiabálta rá. Amikor kell sosem ad támaszt, erőt, hangulatot a párizsi csapatnak! Jerome Rothen szerint roppant kevés, ha az Angers és a Clermont ellen szórja a gólokat, az igazi nagy megmérettetéskor sehol nem látszik. 

Messi állítólag menne az FC Barcelonához, égető a kérdés, ott mit kezdenek a jelenlegi kedvetlen formájával. 

Kapcsolódó cikkek