Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Amikor elsőre végighasított a világhálón, hogy melyik csapatokkal játszik a magyar labdarúgó válogatott Nemzetek Ligája selejtezést, azt mondtam magamban:

-Óh, ezek az uefás fiúk megint csak marháskodtak, mekkora egy nagy csibész ez a hamuarcú Ceferin elnök, egy kupacba összedobálta a nagymenőket, hozzácsapva a mieinket!”

Ugyanaz a tréfa, mint a BL sorsolásnál, mert amúgy ki látott már ilyet, hogy újra húzás, az meg extra pikáns, mert a Bayernesek 2021.12.13-án már 12.17-kor kitették a twitterükön, hogy ej, bizony a RB Salzburg lesz az ellenfelük, hivatalosan meg még semmi!

Szóval ilyen furcsaság alapján jöhetett volna a felmentés, hogy bizony nagy kópék a nyoni srácok, most is hiba csúszott a golyók melegítésében, mert ennél keményebb összejövetelt tervezve sem lehetett kihozni, a véletlent, azt inkább hagyjuk! Az nem lehet, hogy három ilyen pokolerős együttes a magyar csoportba jusson! Olasz, német, angol! Piff neki, anyukám! 

Semmi, úgy lett hivatalos az NL-gruppa, ahogyan elsőre kiadták! Különben az sem volt piti, ami az Eb-tornán kijutott Rossinak munkásaink, ez viszont még annál is durvább!

Innen szinte lehetetlen jól kijönni, ha csak valaki egy pillantást vet az ellenfelekre, már attól kész! Az angolok kegyetlenül masíroznak, szegények pechjükre pont az Eb-döntőn gyengültek el, pedig micsoda brutál ünneplés vette volna kezdetét a szigeten! Az országot valószínűsíthetően káoszba, később gyászba kergető nemzeti partiról még 100 év múlva is sírva emlékezik az összes londoni rendőr!  

A németeket sokadszorra ütötték fejbe furkósbottal, sokadszorra keltek fel a földről, most éppen Hansi Flick irányításával gyalulják az ellent! A 9-0-ás Liechtenstein elleni eredményen morgolódtak a germán népek, kevés volt nekik, hülyék ezek! 

Az olaszok bár manapság kicsit dadogva játszanak, azért nyáron csak összejött nekik Európa első helye, meg különben is általában piszok jók! 

Az itt a helyzet, hogy leszegett fejjel kell nekik menni, ahogyan a kis Schäfer tette a buszma német védők között, felszabadultan játszani, élvezni a sztárokat, jól felbőrözni őket, nyerítve kiröhögni, utána meginni egy sört!

Már csak ezt kellene megoldani, milyen említésre sem méltó közlekedési baleset miatt kénytelen két bajnoki fordulót is kihagyni a „fekete öves” csatár?

Kicsit többet sejtett, mint egy visszapillantó letörése!

Kapcsolódó cikkek