Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A spanyol élvonal 33. fordulóját ezúttal hétközben, három nap alatt rendezik meg.


 

 

RCD Mallorca – Deportivo Alavés

A március végi Javier Aguirre kinevezés egyelőre nem hozott szignifikáns változást az újoncnál, de amíg vonal felett vannak, addig aligha fog valaki is panaszkodni arra, hogy miként alakulnak a meccseik. Ez a mostani találkozó azonban sorsdöntő lehet, hiszen az Estadio de Son Moix vendége a tabella utolsó helyén tanyázó vitóriai együttes lesz, ahol is Julio Velázquez győzelemmel mutatkozott be a hétvégén és abban reménykednek, hogy egy újabb siker követ ezt egy hat pontos kiesési rangadón.

 

Real Betis – Elche CF

Még él az andalúzok reménye a Bajnokok Ligáját jelentő negyedik helyért vívott harcban és Manuel Pellegrini tanítványai számára egy újabb kötelező győzelem következik, ha valóban a legrangosabb európai kupasorozatban akarnak vitézkedni a következő szezonban. Az Estadio Beníto Villamarín vendége a hétvégén fontos győzelmet arató Francisco Rodríguez Vílchez fiai lesznek, akiknek most van egy lélegzetvételnyi előnye a kiesés ellen menekülve, de egy pont nagyon jól jönne nekik egy ilyen túra során is.

 

Villarreal CF – Valencia CF

A BL-elődöntőbe jutást követően a hétvégén fontos győzelmet aratott Unai Emery csapata, akik a hetedik helyen hat pontos hátrányban várják az utolsó hat mérkőzést. Ha a Betis nyeri a kupát, akkor a mostani helyezésük is elegendő lehet egy EKL-szerepléshez, de ha a mostani rivális José Bordalás legénysége ér fel a csúcsra, akkor a házigazdáknak valahogy le kell dolgozniuk a lemaradásukat, hogy nemzetközi szereplésben legyen részük. A vendégeknek ez a túra az Estadio de la Cerámica közönsége elé inkább csak a térségbeli rivalizálás miatt kiemelt fontosságú, amúgy az ő szezonjuk szinte véget ért.

Kapcsolódó cikkek