Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A spanyol másodosztály 22. fordulójában megkezdődik a szezon második fele.


 

 

SD Ponferradina – Villarreal B

Eddig nem hozott átütő sikert a kasztíliaiaknál David Gallego kinevezése, hiszen az új edzővel öt meccsen négy pont nem jobb, mint a korábbi átlaguk, de azzal, hogy az óév utolsó hazai meccsén nyertek az El Toralín közönsége előtt, most reménykedhetnek benne, hogy Miguel Álvarez fiaival szemben is elérhetnek egy jó eredményt, mert a vendégek nem valami fényesen szerepelnek idegenben. A hazaiaknak a bennmaradás érdekében otthon le kell győzni az újoncokat, különben nehéz lesz kimászni a vonal alól.

 

Sporting de Gijón – Levante UD

A kupában vitézkedő csapatok feszülnek egymásnak az El Molinón közönsége előtt, ahol is az asztúriaiak abban reménykedhetnek, hogy Abelardo a szünet alatt talált megoldás a csapat problémáira, s elindulnak felfelé, mert a rájátszás hely a minimum elvárás a klubnál. A jó pozíció meg van Javier Calleja fiai számára, akik az új edző kinevezése óta nem veszítettek meccset és ezzel a bajnoki címről szőtt álmaikat is dédelgethetik, mer egyre közelebb vannak ehhez. Pikáns kis csörte lehet ez két fáradt csapat közt, ahol nagyban befolyásolhat mindent a kupában elért eredmény.

 

CD Leganés – CD Lugo

A fővárosiak messze elmaradnak a várakozástól és csak a középmezőnyben tanyázik Imanol Idiákez együttese, akiknek most esélyük nyílik hazai pályán javítani egy kicsit az amúgy sem rossz mutatójukon, amit a Butarque fanatikusai előtt eddig összehoztak. A vendégségbe érkező galíciaiaknál az ifjú vezetőedző, Fran Justo nem végez rossz munkát, öt meccsen hét pont nem rossz egy kiesőhelyen található csapattól, de most ismét kellene egy pontszerzés, ha már a két gárda közös múltjának utolsó tíz összecsapásán öt alkalommal is megosztoztak a pontokon a felek.

Kapcsolódó cikkek