Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az angol harmadosztályban jönnek a pótlások.


 

Sunderland – Lincoln City

Meccsenként kereken két pontos átlaggal egész biztató a kép Lee Johnson együttese számára, akik hazai pályán a legjobb mérleggel bírnak a ligán belül, amire bizony lehet építeni, főleg akkor, ha egy a kiesés elleni harcban érdekelt csapat érkezik vendégségbe. A Stadium of Light közönsége előtt ezúttal Michael Appleton legénységének kellene bizonyítani, hogy képesek idegenben is pontot szerezni egy jóval jobb szezont futó csapat ellen, mert eddig többnyire a legjobbak ellen elvéreztek az otthonuktól távol.

 

 

Milton Keynes Dons – AFC Wimbledon

Egy igazán pikáns derbit is rendeznek, ami még a 12. fordulóra volt kiírva, de csak most tudják lebonyolítani a Stadium MK-ben. Liam Manning tanítványai a legutóbbi két bajnokin csak pontosztozkodásra voltak jók, amivel lépéshátrányba kerültek a playoff-helyeket illetően, de most itt az esély javítani egy félig-meddig városi derbin. A vendégségbe érkező Mark Robinson fiai legutóbb egy csúfos pofonba szaladtak bele a bajnokságban és az idegenbeli mutatójuk alapján sem szabad túl merésznek lenni, de egy pont talán összejöhet nekik, hiszen ez mégis csak egy érzelmileg túlfűtött találkozó lesz.

 

Bolton – Wycombe Wanderers

Zsinórban három vereség a mérlege Ian Evatt csapatának a közelmúltban, akik ugyan kevés találkozót játszottak le eddig, de nem vár rájuk most sem könnyű pótlás, ami tovább ronthatja a helyzetüket. A UoB Stadium vendége ezúttal a tabella harmadik helyén álló, magasabb osztályból kiesett és a visszajutást tervező, Gareth Ainsworth legénység lesz, akiknek a formájukra nem lehet panasz mg úgy sem, hogy legutóbb csak egy döntetlent játszottak, de egy idegenbeli rangadón.

Kapcsolódó cikkek