Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Wigan Athletic – Lincoln City

A vesztett pontok tekintetében legjobban álló együttes és az előző kiírásban rájátszás helyen végző, de idén gyenge rajtot vett gárda összecsapását a 12. fordulóból pótolják, s papíron rangadónak számítana.

Az áprilisban kinevezett Leam Richardson munkája már az előző idény végén is jól mutatott, most pedig egy teljes felkészüléssel a hátuk mögött még eredményesebben néz ki. 13 meccsen 28 pontot gyűjtöttek és bár csak a harmadikok a tabellán már egy itteni győzelemmel az élre ugorhatnak.

A DW Stadium vendége Michael Appleton tanítványai lesznek, akik nagyon nehezen viselik, hogy a két legjobbjukat elveszítették a nyáron, s ez odáig fajult, hogy csak a 15. helyen állnak jelenleg. Mindössze négy győzelemre futotta az erejükből, ráadásul még egyszer sem sikerült egymás után behúzni kétszer is a három pontot, bár ez a veszély most nem fenyegeti őket.

A múlt egyértelműen a vendégek mellett szól, mert az előző szezon során oda-vissza nyertek ebben a párosításban, s az edzők egymás elleni mutatója alapján is a „manók” állnak jobban, mert mindkét találkozójukat Appleton nyerte, de a forma és a jelenalapján meglepetés lenne, ha nem hazai győzelem születnek.

 

 

 

 

Doncaster Rovers – Cambridge United

Egy pocsékul rajtoló együttes és egy újonc jelen pillanatban nézve kiesés elleni küzdelmét rendezik meg a Keepmoat Stadiumban, ahol a 23. pozícióban lévő csapat fogadja az őket öt ponttal előző 18. helyezettet.

Nagyon nem úgy alakult ez az idénykezdet Richie Wellens legénységének, ahogy azt megálmodták. Egy a szezon előtt feljutási esélyesek közé sorolt gárda jelenleg az utolsó előtti csak a ligában 13 meccs után tíz ponttal. Noha a hétvégén nyertek most is kötelező lenne a közönségüket kicsit kiszolgálni, mert ennél sokkal többet várnak el a kedvenceiktől, méghozzá jogosan.

Mark Bonner tavaly nyáron vette át a sárga-feketék irányítását és elvé szezonja végén a második helyet elérve fel is jutottak. Idén a bennmaradás lenne a cél, aminek megfelelően rajtoltak, de a folytatás nem lett annyira jó, most épp egy hat meccses nyeretlenségi szériában vannak benne.

Több mint négy éve nem találkozott a két csapat, de akkortájt a „vörösök” zsinórban négy egymás ellenit behúztak, bár ebből aligha szabad kiindulni. A forma azonban egyértelműen mellettük szól, ahogy az is, hogy a vendégek idegenben igencsak vérszegény teljesítményre képesek az eddigiek alapján.

Kapcsolódó cikkek