Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az angol negyedosztályban a közelgő válogatott meccsek ellenére is sor kerül néhány pótlásra.


 

 

Bradford City – Carlisle United

A 28. fordulóban is már rangadó lett volna, most viszont még inkább annak számít az a párharc, amit a Northern Commercials Stadium közönsége előtt vívhatnak a rájátszás helyen tanyázó felek. A valamivel több mint egy éve kinevezett Mark Hughes a tőle várható remeklést hozza, de ennél is többre vágynak, hiszen a feljutás sem tűnik lehetetlennek a hazaiak számára. Ehhez viszont épp úgy, ahogy az az előző idényben sikerült odahaza, úgy most is nyerni kellene Paul Simpson legénysége ellen, akik hat ponttal jobban állnak jelenleg. A vendégek remek formában vannak, ami reménykeltő lehet számukra is, de el nem bízhatják magukat, még úgy sem, hogy nekik elérhető távolságban vannak az automatikus feljutást jelentő helyek.

 

Crawley Town – Doncaster Rovers

Ha lassan is, de beérni látszik Scott Lindsey munkája, hisz a kispadon januárban átvevő szakember vezetésével a csapat az előző két körben győzelmet aratott, s így kimozdult a vonal alól, ráadásul az egy pontos előnyük mellett két meccsel le vannak maradva a közvetlen riválisokhoz képest. A Broadfield Stadium publikuma joggal reménykedik a szép folytatásban, ugyanis a vendégségbe érkező Danny Schofield alakulata stabil középmezőnybeli helye nincs már veszélyben, ráadásul idegenben három találkozó óta nem nyertek, s miután nekik már csaknem mindegy ez a meccs is, így a koncentráció sem várható maximálisra.

 

Gillingham FC – Crewe Alexandra

Noha nincs vészesen rossz helyzetben Neil Harris együttese, nem lenne hátrányos rájuk nézve, ha tudnák folytatni az előző hazai meccsen megkezdett győzelmek során egy újabbal. Erre a Priestfield Stadium szurkolóinak is szüksége lenne, ráadásul ezzel a kieséstől is még távolabb kerülnének és csaknem biztossá válna a bennmaradásuk ideénre. Ehhez ideális ellenfél lehet a vendégségbe érkező Lee Bell irányította gárda, hiszen nekik már biztos a következő szezonbeli tagságuk, s az előző két meccset el is bukták, ami nem épp a jó formáról árulkodik esetükben. Az pedig még inkább jó előjel lehet a házigazdák számára, hogy az előző négy alkalommal nyerni tudtak odahaza ebben a párosításban.

Kapcsolódó cikkek