Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az angol negyedosztály 20. fordulójának nyitónapján három mérkőzést bonyolítanak le, közte tabella eleji, közepi és végi rangadóval.


 

 

Crewe Alexandra – Newport County

Alsóházi rangadót rendeznek a Mornflake Stadium közönsége előtt, ahol is két edzőváltáson már túl lévő együttes méri össze erejét. A hazai pálya előnyét élvező Lee Bell alakulatánál kiválóan bejött eddig a váltás, hiszen mindkét bajnokijukat megnyerték az új mesterrel és el is indultak a tabellán felfelé, távolodva a kiesőzónától. Graham Coughlan régebb óta van a mostani helyén, de neki nem sikerült ennyire jól a bemutatkozás, bár a legutóbbi meccsüket nyerték a walesiek, de ahogy korábban is ekkor is egy náluk rosszabbul álló ellen sikerült diadalmaskodni, most viszont egy hat ponttal jobban álló gárda vendégei lesznek, akik odahaza nem is állnak rosszul.

 

Doncaster Rovers – Walsall FC

A playoff helyekről álmodók rangadója mindig egy különleges párharc, mert mindkét fél pontosan tudja, hogy egy siker mennyit ér, de azt is, hogy egy vereség végzetes lehet hosszútávon. Danny Schofield tanítványai egy ponttal jobban állnak a mostani riválisnál és a Keepmoat Stadium közönsége előtt a legutóbbi győzelmet követően most is nagyon szeretnék megmutatni szurkolóiknak, hogy odaérhetnek a rájátszás mezőnyébe, Természetesen ehhez lesz egy-két szava Michael Flynn csapatának is, bár idegenben eddig csupán egyetlen sikert arattak, s inkább a döntetlenben bízhatnak, ami nem vinné előrébb őket, de nem is szakadnának le egy riválistól.

 

Stevenage FC – Barrow AFC

A forduló legjobban várt összecsapásán a második fogadja a negyediket a The Lamex Stadium közönsége előtt. A házigazda hat ponttal jobban áll riválisánál és Steve Evans fiai odahaza mindössze egyetlen vereséget szenvedtek nyolc győzelem mellett, ami a liga legjobb mutatója és most is elvárás a kedvencekkel szemben a siker a szurkolók részéről. Ezzel szemben Pete Wild legénysége idegenben igen gyengén muzsikál, jelenleg egy négyes nyeretlenségi szériában vannak, ráadásul a két csapat közön múltja alapján még egyszer sem sikerült nyerniük ebben a párharcban, s az otthoni döntetlenek mellé idegenben ki is kaptak.

Kapcsolódó cikkek