Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A nyár egyik, ha nem a leghangosabb turbulens szappanoperáját majdnem Cristiano Ronaldo forgatta.

Nála sokkal erősebb storyboard-dal állt elő Robert Lewandowski. A lengyel gólisten, aki a Bayern Münchennél totálisan a csúcsra ért, látványosan kicsikarta, hogy elengedjék őt. A Lewa-saga nyár elején szakításig jutott, addig csak a klub és a csatár látványos üzengetésétől, ultimátumról, unatkozó arccal végrehajtott, már-már bojkottszerű, különben kötelező edzésmunkájáról tudósított a sorozat! Aztán az üres zsebbel, magát Krőzusnak beállító Barcelona Lewandowskival addig erőlködött, míg összejött a társulás.

Ilyen helyzetben lehetséges, hogy az szuper csatár mentálisan megsínyli a huzavonát, pocsék formát mutat, adott esetben a szurkolók is elfordulnak tőle, ezt utálatosan kimutatva! Lewagóllal nem ez történt, egyszerűen és simán beilleszkedett a Barcelona meglehetősen érdekes játékosállományába, már most megváltóként emlegetik. Valóban, semmi extra nem történt, a lengyel ott folytatja, ahol abbahagyta, sorban rúgja a gólokat.

Aztán eljött a nagy médiapillanat. A BL-ben, naná, hogy egy csoportba került a Bayern és az FCB. Ez a helyzet lehet véletlenszerű, mégis felettébb érdekes szituáció. A katalán együttes müncheni látogatásánál erősebb tartalmat nyújtott Lewandowski visszatérése a koronázási helyszínre! Inkább erre gerjedt a német közönség. A bajorok még edzésen is azzal heccelték egymást, nehogy a régi mechanizmus szerint játszanak, és mindent Lewandowskinak passzoljanak! A sajtó kitért arra is, milyen lehetséges fogadtatásban részesül majd a gólrekorder a rekordbajnok otthonában.

A mérkőzésen semmi extra nem történt. A csatáron látszott: jó formában mozog, megdöbbentően sok helyzetbe került, nagyobbnál nagyobb ziccerek nyíltak előtte, hiába. Különben erősen figyeltek rá, nyilván a münchenihez hasonló mérkőzés Barcelonában nem fordul elő. Ja, igen, a fogadtatás! A hazai szurkolók megadták a tiszteletet, nem heccelték durván a csatárt, bámulták nagyszerű kiállását, alapból kárörvendték helyzetei elpuskázását.

Nagelsmann edzőnek nagyon kellett a Barcelona elleni siker, a Bundesliga egyelőre nem annyira fényes pálya, mint ahogyan a szezon előtt kihirdették, akadozik a gépezet, a trénert egy kicsit elkezdték szétszedni, jókor jött, hogy Lewandowski és jelenlegi csapata lógó orral távozott Münchenből.

Kapcsolódó cikkek