Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Gil Vicente – S.C. Braga

Két döntetlenekkel jól álló együttes középmezőnybeli mérkőzését rendezik meg a kora esti időpontban az Estádio Municipal de Barcelos közönsége előtt. A kilencedik fogadja a hatodikat, bár nyolc mérkőzés után már négy pont a különbség a két gárda közt.

Az előző idény pocsék kezdése után kapta meg a kispadot Ricardo Soares, akivel sikerült a stabil teljesítmény és még a tabella első felébe is majdnem odaértek. Idén már ez lenne a cél, hogy megszorongassák a nemzetközi porondra vágyókat, de egyelőre nem tudnak konzisztensen teljesíteni. A legutóbbi öt meccsükből egyet sem nyertek meg, csupán három döntetlen, ami nem épp bizalomgerjesztő produktum.

Ahogy az elmúlt évek során oly sokszor, a legutóbbi kiírásban is a negyedik helyen végzett Carlos Carvalhal legénysége. Idén is a cél a dobogó lenne, de a kezdés nem épp veretes, mert a kettős terhelés nyomai érződnek rajtuk. Idegenben még veretlenek, amire lehet alapozni, bár a meccsek felén nem tudtak nyerni.

Egészen 2013-ig kell visszamenni, hogy olyan mérkőzést találjunk, ahol a Gil Vicente nyert volna ebben a párosításban, s most is ellenük szól a forma, azonban bízhatnak a vendégek fáradtságában, illetve abban, hogy a legutóbb két összecsapásukon, mikor pályaválasztók voltak, akkor egy pontot otthon tartottak.

 

 

(function (el) { window.addEventListener(“message”, (event) => { if (event.origin.startsWith(“https://www.sofascore”)) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + “px”; } } }); })(document.getElementById(“sofa-standings-embed-52-37358”));

Az állást biztosítja a SofaScore LiveScore

 

 

Boavista – Belenenses

Nyolc forduló után mindkét fél négy döntetlennel rendelkezik, ami alapján egy cseppet sem lenne meglepetés, ha az Estádio do Bessa Sec. XXI szurkolói előtt, bár a nyolcadik és az utolsó előtti párosításában azért mégsem erre számít az ember.

A nyáron kinevezett João Pedro Sousa tanítványai még veretlenek odahaza, amire lehet építeni, s most is szeretnék ezt megtartani, s győzelemmel tovább szépíteni a remek sorozatukat. Az előző idény 13. helye után mindenképp előrelépést várnak el a csapatnál, ami egyelőre jól halad, de a kiesés ellen menekülők ellen ehhez győzni kell.

Még nyertelen és már egy edzőváltáson is túl van a fővárosi gárda, ahol most fog bemutatkozni Filipe Cândido, akitől sikereket vár a vezetőség. Nagy szükségük lenne a pontokra, s bár jelen esetben egy is jól nézne ki, a három sokkal jobban festene. főleg idegenben, ahol ez idáig egy mérkőzésen tudtak a kapuba találni.

Az egymás ellenik tekintetében komoly fölényben vannak a portóiak, akiket a forma és a hazai pálya is esélyesebbé tesz, arról nem is beszélve, hogy a két edző találkozásaiból is a „kockások” mestere jött ki eddig jobban.

Kapcsolódó cikkek