Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A portugál élvonal ötödik fordulójának szombati játéknapján két papíron sima párharcot rendeznek, ahol a találatok száma lehet a megfelelő opció.


 

 

SC Braga – Vitoria Guimarães SC

Az első körös döntetlent követően megállíthatatlanná vált Artur Jorge alakulata, akik négy lőtt gól felett átlagoltak az eddigi négy bajnokin és most is meg lesz az esélyük, hogy folytassák ezt a kiemelkedő mutatót, de ahhoz az eddig relatíve jól védekező, bár utóbbi két meccsét elveszítő João Miguel da Cunha együttesét kellene két vállra fektetni, akik három kapott góllal büszkélkedhetnek, de eddig még nem is találkoztak olyan támadógépezettel, mint amivel a hazaiak rendelkeznek.

 

Gil Vicente FC – FC Porto

A megnyert nyitófordulós összecsapás után három meccsen két pont Ivo Vieira legénységének a mérlege és még csak most fognak először találkozni topcsapattal, ami nem sejtet sok jót az esetükben. Azonban abban bízhatnak, hogy a védekezés nem volt eddig vészes, bár való igaz a támadójáték sem kimondottan jó a három lőtt góllal, s most a bajnok érkezik vendégségbe, amely az előző körös veresége után kimondottan éhezi a három pontot. Sérgio Conceição fiai odahaza buktak el, most viszont idegenben kellene egy sikert abszolválni, méghozzá nem ártana egy nagy arányú, hogy a BL-rajt előtt kicsit jobb állapotok uralják majd az öltözőt.

Kapcsolódó cikkek