Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A francia élvonalban bepótolja meccsét a Lorient és a Lyon, hogy ne legyen lemaradásban egyetlen csapat sem.


 

 

A hétvégén befejeződött a hatodik forduló is a Ligue 1 küzdelmeiben, de két együttes még csak öt mérkőzésen van túl. A Régis Le Bris irányította Bretagne-i alakulat eddig csupán egyetlen alkalommal játszott saját közönsége előtt, de akkor a Stade du Moustoir fanatikusai örülhettek a három pontnak, mert a kedvencek győzelemmel abszolváltak egy kötelező feladatot.

Most jöhet a második hazai meccs, amit eredetileg a második fordulóban rendeztek volna meg, ám akkor a pálya túlhasználtsága okán elhalasztották, mert a város adott otthont az Interceltic fesztiválnak, amely több rendezvényét is itt tartották meg. Ezúttal Peter Bosz tanítványai érkeznek vendégségbe, akik eddig egyetlen döntetlennel csúfították el a csaknem tökéletes szezonkezdetüket, s az épp egy idegenbeli összecsapás alkalmával történt, mikor hiába játszottak jobban csak a végén sikerült betalálni, s ezzel egalizálni az állást, így egy ponttal térhettek végül haza.

Miután a Lorient tíz ponttal rajtolt így aligha lenne szomorú bárki is az Olympique részéről, ha ez a vendégszereplés csak döntetlennel zárulna, mert a hazaiak is kiváló formában vannak. Főleg az a Terem Moffi, aki kicsit szürke volt eleinte, de az előző két mérkőzésén egyaránt duplázni tudott és már négy gólnál jár. A Lyonnál az ismét kölcsönvett Tetê volt négyszer eredményes, de mellette a visszatérő Alexander Lacazette és Karl Toko Ekambi is három-három találatot jegyzett már a szezonban. A remek formába lendülő támadók okán joggal bízhatunk abban, hogy egy izgalmas, gólgazdag meccsre van kilátás, főleg annak okán, hogy márciusban is öt találat született a két csapat lorienti összecsapásán.

 

Szerda kora este kiderül, hogy marad-e veretlen a Lyon, vagy a Lorient remeklése tart ki tovább egy újabb nagy skalpot begyűjtve.

Kapcsolódó cikkek