Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A francia másodosztályban négy mérkőzést pótolnak pénteken.


 

AC Ajaccio – Auxerre

A tabella második helyén áll Olivier Pantaloni legénysége, de ha megnyerik az elmaradt meccsüket, akkor visszavehetik a vezetést a korzikaiak. Nem vár rájuk könnyű feladat, mert az afrikai kontinensviadal miatt több meghatározó játékosuk is még nem bevethető, vagy csak most tért vissza, ráadásul egy rangadó vár rájuk a Stade François Coty közönsége előtt. A vendégségbe érkező burgundiaiak egész jól szerepelnek az utóbbi időben idegenben és ez Jean-Marc Furlan érdeme is, mert a vezetőedző remekül össze tudta kapni a csapatát fejben. Már most is rájátszást érő helyen vannak, de ezen még lehet javítani és az automatikus feljutást jelentő pozíciók egyike sem elérhetetlen.

 

Caen – Niort

A hétvégén nagy skalpot begyűjtő normandiaiak ezúttal is egy előttük álló együttest fogadhatnak a Stade Michel d’Ornano közönsége előtt, ahol a fanatikusok újabb sikert remélnek Stéphane Moulin csapatától. A javuló hazai mérlegnek köszönhetően távolodnak a veszélyzónától, de még további pontok kellenek a biztonságos távolsághoz, márpedig a vendégségbe érkező „zergék” ellen be is lehet gyűjteni hármat akár. Sébastien Desabre legénysége hiába áll jobban, de idegenben igencsak vérszegény produktummal tudnak előrukkolni, amire aligha lehet alapozni összességében.

 

Dunkerque – Paris FC

A liga legészakibb csapata ismét hazai környezetben próbálhatja meg lezárni negatív sorozatát, hiszen immár hat mérkőzés óta nem tudott nyerni Romain Revelli egylete. Az utolsó előtti helyről várják a folytatást és most is egy olyan csapat vendégeskedik majd a Stade Marcel-Tribut-ban, amely a feljutásért vív harcot, így a három pont reményében érkezik látogatóba. A fővárosiak a gyenge kezdés után remekül váltottak edzőt, mert Thierry Laurey vezetésével rohamléptékben indultak el felfelé és már a dobogó alsó fokát ostromolják, ahonnét egy lépés az automatikus feljutást érő helyek egyike.

 

Nimes – Valenciennes

A hektikus talán a legjobb szó Nicolas Usaï tanítványainak teljesítményére, ugyanis az utóbbi időben sormintában jönnek a győzelmek és a vereségek. Most épp egy újabb bukásnak kellenek következzen, ami a hazai mérlegük alapján még benne is lehet, mert a Stade des Costières közel sem bevehetetlen erőd. Ami azonban a sorozat megtörése mellett szól, hogy a vendégségbe érkező északiaknál a novemberben kinevezett Christophe Delmotte sem tudott csodát enni és továbbra is a kiesés ellen küzdenek, jelenleg annyi sikerrel, hogy az osztályozós pozícióban vannak, némi előnnyel a már vonal alatt lévőkkel szemben.

Kapcsolódó cikkek