Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ez a glasgowi fellépés nem volt valami nagy villantás! Igazából csak egy szemhunyorításnak tűnt, úgy keresve, hol a magyar bajnokcsapat? Tényleg semmi nem látszott belőlük, talán a címer mutatta, ők a Fradi! Hiába a garmada légiós, sokadszorra is halványnak tűntek! 

Az a hatalmas hurráoptimizmus is nehezen érthetőnek tűnt, sorban nyomatták a hozzáértők, utólag kiderült a hozzá nem értők, hogy bizony ez a Celtic olyan gyönge, ha itt és most nem kapja el őket az FTC, akkor sehol. Mondták ezt a ZTE elleni hazai csúfság után, ahol a tényleg esélytelennek jelzett vendégek harcos játékkal győztek! Tették annak ellenére, hogy az egyébként legnagyobb szemfényvesztős, de mindenki által áhítattal emlegetett transfermarkt.de bőven mérte a két csapat közötti különbséget euróban, piaci értékben, meg efféle blöffben. Amúgy felkérdezte már valaki ezt a német céget, hogy mire alapozza a piszok nagy tudását, amivel lenyűgözi a népeket? 

Glasgowban semmi nem jött be a terv! A Tokmac nevű, tavasszal szinte az összes külföldi élcsapattal összeboronált fickó a szokásos, már az ős Fradisták által is megunt nevetséges trükkjét játszotta, a végén általában a védőbe püfölve a lasztit. A középpálya láthatatlanná vált, kiderül a Haratyin nevű ukrán hiánya végzetes, hiába a nagynevű Zachariassen, súlytalan! Pedig az ő érkezésekor „pazar formáját” emlegették, aki „remek teljesítményének köszönhetően a norvég válogatottban is bemutatkozott”! Az Üllői úton meg csak forgatják az emberek a szemüket, mi a fészkes fenéért vették meg ezt az általában lecserélt lenge embert? A védelem megerősítése is csak üres szólamnak látszik, a csapat sokadszor kap csúnya gólt a függönyrojt frizurájú Samy Mmaee rossz helyezkedése, lassúsága, ügyetlensége miatt. Mmaee fater örülhet, fiai ilyen könnyen, annyi nagyon sok pénzt még sehol nem kerestek, és még akkor sem rúgják szét a feneküket, amikor trehány 11-est botoz el valamelyikük.  

És akkor eljött az idő kicsit felkérdezni Hajnal Tamás sportigazgató hatékonyságát! Bár diszkont mennyiségben szállítja a zsoldosokat, óriási hacacáréval bevezetve őket, azok rendre besülnek. Ennyit a magyar fiatalok beletennének, ráadásul ők értenék is a szurkolókat!  

Hajnal csak hordja és hordja az idegeneket, különösebb eredmény, hatékonyság nélkül.  Így nehéz lesz előrelépni, nem csak vereséget szenvedni! 

Amúgy meg az milyen csapat, amelyiknek a legjobbja a kapusa… 

Kapcsolódó cikkek