Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Vasárnap Görögország ellen zárja a magyar labdarúgó-válogatott a 2022-es évet.

A Puskás Aréna közönsége utoljára láthatja Dzsudzsák Balázst a meggypiros mezben, 109. válogatott szereplésével, pedig rekorder lesz a szélső.

Viszlát, Balázs!

Dzsudzsák Balázs válogatott karrierjének szép keretet adhat a görögök elleni búcsú, hiszen 2007. június 2-án pont a hellének otthonában mutatkozhatott be a nemzeti tizenegyben. Sőt, első válogatott találatát is a görög válogatott ellen szerezte egy évvel később. A sors úgy hozta, hogy több fontos állomás mellett, az utolsót is Görögországgal kell összekötni Dzsudzsáknak. A 108-szoros válogatott labdarúgó ezzel meg fogja előzni az örökrangsorban Király Gábort, s egyedüli csúcstartó lesz a pályára lépések számában.

A Debrecenben hétről hétre remek teljesítményt nyújtó játékos formáját elnézve, talán még be is férne a válogatottba, azonban Marco Rossi elképzeléseiben nincsen helye – a taktikát, hadrendet, alapállást vizsgálva logikusan. Soha nem fogjuk elfelejteni a finneknek lőtt győztes gólját, a bukaresti szabadrúgását, vagy a Portugália elleni duplát az Európa-bajnokságon. Köszönünk mindent Balázs!

Akadozó gépezet, amit finomhangolni kell

Luxemburgban 2-2-es döntetlent ért el a válogatott, a mutatott játékkal ugyanakkor nem lehetünk maradéktalanul elégedettek. A labdás fázisokban továbbra is impotensnek, tanácstalannak tűnt Marco Rossi együttese. A lendületet Kerkez Milos, illetve Németh András becserélése jelentette, a két fiatal hozta össze a csapat második találatát. Azt túlzás állítani, hogy vészjósló jeleket láttunk csütörtökön, de ilyen stílussal ismét szenvedés lesz az Eb-selejtező.

A görög válogatott alapvetően labdával szeret(ne) dominálni, amely bizonyos minőségű ellenfelekel szemben megy nekik. A magasabb szinten álló együttesek ellen, már észrevehető egy kisebb visszaesés, de talán a magyarok valahol félúton vannak nehézségi szintet nézve. A vasárnapi találkozón első sorban a vendégek szeretnék birtokolni a játékszert, amely Willi Orbánéknak tökéletes, hiszen a labda elleni játék, valamint az átmenetekre való bazírozás teret kaphat.

Kapcsolódó cikkek