Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az AC Milan hivatalosan is bemutatta Zvonimir Bobant és Paolo Maldinit, mint a klub új szakmai igazgatóját, illetve technikai igazgatóját.

Az olasz legenda már eddig is dolgozott a Rossonerinél, a sportért felelős igazgató beosztásában tevékenykedett tavaly augusztus óta. Ám nyártól új feladata lesz.

Ezzel szemben Boban igen magas rangra emelkedett már a FIFA-nál, főtitkárhelyettesi pozíciót töltött be, most azonban visszatér szeretett csapatához, amelyben 1991 és 2001 között játszott. A horvát legenda nyilatkozott is az ügyben.

„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem a Milanhoz, mindent meg fogok tenni, hogy a klub újból régi fényében tündököljön. Ennek a klubnak vezetőnek és győztesnek kell lenni, ahogy ezt a történelme is mutatja, és ahogy azt a szurkolók el is várják.

Mikor Paolo felhívott a munkával kapcsolatban, azonnal beugrottam a kocsimba, és az éjszaka közepén elszáguldottam a milánói házába. Miután Ivan Gazidis-szel is beszéltem már minden tiszta volt.

Most pedig itt vagyok, ebben a városban, a klubnál, amelyet szeretek és egy országban, ami nagyon sokat adott nekem. Szeretném megköszönni Gianni Infantino FIFA elnöknek is, hogy annak ellenére, hogy Inter-szurkoló, remek barátom volt és nem tartott vissza, amikor jött a lehetőség, amire nem mondhattam nemet.

Forza Milan!”

A klub elnöke szintén odáig volt a páros csatlakozásától, Ivan Gazidis az alábbiakat mondta.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy üdvözölhetem Bobant a hazatérése alkalmából. Biztos vagyok benne, hogy Zvone a hátterének, a tapasztalatának és a készségeinek köszönhetően jelentősen hozzájárul majd a klub növekedéséhez és felbecsülhetetlen támogatást fog nyújtani a szervezetekkel való kapcsolattartásban. Paolo Maldini és Boban személyében vitathatatlan képességgel és szakértelemmel rendelkező két egyén áll mellettem, akik képesek a nézetünket közvetíteni és segíteni egy versenyképesebb, sikeresebb Milant építeni.” 

A Sampdoria vezetőedzője Marco Giampaolo érkezhet a kispadra, megoldva ezzel egy újabb fontos kérdést.

A Milan újra megcélozhatja Európát!

Kapcsolódó cikkek