Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Hertha-Dortmund, szombat 18:30

Nem lehet azt mondani, hogy nagyot ment volna az utóbbi időben a BVB. Szépen elszórakozták azt az előnyt, amivel megcsúfolták a Bayernt, erre most tessék, már nem a Dortmund az első. Kemény, mihaszna menetelés volt, előtte a fél Bundesliga azon bambult, hogy mitől hasít így a sárga-fekete csapat. Most meg csak a hümmögés, a fejvakarás, a buta nézelődés: most mi van?

Ebbe az apátiába kellene beletaposnia a berlinieknek. Épp jó számukra az ellenfél bizonytalansága. Bár a Stuttgartot sikerült kimérniük, de a mostani Stuttgartot ki nem veri meg? A vendégek frászkategóriáját növeli, hogy a kazal hajú Axel Witsel is dobja a meccset, pedig hát ő aztán nagy rajzolója a középpályának. Ennyivel erősebb lehet a Hertha, talán jobban jöhetnek ki a BVB kulcsjátékosának hiányával. Viszont a hazaiak kiismerhetetlenek, alapból előny lenne a saját pálya, meg a közönségük ereje, de olyan fura az egész sztori. Totál megjósolhatatlan, hogy ki jön ki ebből a párharcból jobban. 

Egyik oldalra szabad bejegyezni, hogy a bajnoki cím megszerzése még elérhető, ám a játék, a jelen ezt cáfolja. A Hertha meg ha belefut a jóba, akár még össze is zúzhatja az ellenfél álmait. Ebbe persze a másik oldal is beleszól.

Tipp: Hertha – Dortmund 2-2 12.50

 

Leverkusen-Werder Bremen, vasárnap 13:30

Nem ettől az összecsapástól fognak beájulni a Bundesliga rajongók, talán a két város lakói meg az érintettek közelében lógók egy kicsit erősebben figyelhetnek erre a 90 percre, különben picit szürke az egész. Szegény brémaiak, sérülés miatt nem jön velük Pizarro, a 40 évesen is sorsdöntő gólokat kikaparó paraguayi legenda, soványabbak egy kajak erős csatárral. Hiába a pótlás, a támadó egyszeri és megismételhetetlen a Werdernek. Nélküle – még akkor is, ha csak csere – elég vékonyak.

A Bayer meg mehet előre, nekik elég fontos lenne a siker, hiszen pont a nemzetközi szereplés határán mozognak. Épp benne élnek az őszi kupaszereplésben és ezt jó lenne stabilizálni. Tehát nincs nagy kérdés, csak a győzelem az elfogadható. Nincs ebben a Werderben annyi, hogy megcsípjék a pontokat, még a döntetlen is elég merész álom. A kötelező az mindig nagyon megy a háziaknak, most vasárnap sem lesz ebből semmi kalamajka!

Tipp: Leverkusen – Bremen 2-0 10.00

 

Bayern München-Mainz, vasárnap 18:00

A BL-ben szépet kapott az arcába a dölyfös Bayern. Az angolok (micsoda botrány!) egy német vezetésével oktatást tartottak, hogyan kell a labdarúgást játszani. Kicsit most szerényebb lehet Uli Hoeness meg a fáradt öreg vezetőség, elmúlt az ő idejük, amit lehet elrontottak önmaguk imázsa alatt. Közben a világ meg elszaladt mellettük. Már nem izgalmas a rekordbajnok, főként, hogy inkább csak csúfolkodni lehet rajtuk, nem pedig büszkélkedni velük.

Ez a mostani állapot jó pár év kemény munkájának eredménye és emiatt eljött a pillanat beindítani az új koncepciót. Ami persze áldozatokkal jár. Talán a düh és az elkeseredettség, meg a híresebb játékosállomány viszi majd sikerre a bajor csapatot. Ha még maradt valami fájdalom az FC Bayernben a 'Pool elleni csumázásból, azt megjátszhatná a Mainz, ez azonban kevéske. A büszkeség nem hagyja, hogy a vendégek bármit is kivigyenek az Allianz Arénából. Ha igen, akkor nagy földrengés lenne Münchenben. Ez különben csak egy Marvel képregényben lehetséges. A vasárnapi meccsen nem! 

Tipp: Bayern – Mainz 2-1 10.50

Kapcsolódó cikkek