Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Yoo, akkor összegezzük, mit nem szabad a vasárnap kilőtt katari labdarúgó vb-n!

Nem, nem! Inkább először azt, mi lehetséges. Az könnyebb. Gyorsabb, egyszerűbb! Hát szabad ülni, állni a meccsen, valahol, titokban piszok sok pénzért sört inni, forró konténerben flambírozódni, nézelődni, meg efféle csöndes nyugalom.

Akkor most jöhet a tiltólista legújabb szakasza. A zsidó vallásúak panaszkodtak, hogy Dohában, meg egyáltalán az egész torna idején megtiltották a kóser ételek árusítását, fogyasztását. Pedig beígérték, hogy a vallásos zsidók vásárolhatnak majd speciális készítésű ételt, aztán a helyiek letagadták az egészet. Valami rém egyszerű szendvics maradt a soha nem létező kínálatból. Ez még hagyján, a vallásukat sem gyakorolhatják úgy, ahogyan azt előzetesen megbeszélték a szervező az arab „vendéglátókkal”!

És persze a sör mizéria! Szegény ördög Budweiser-es csapat arra készült egy nagy rakás, a Holdról is látható pénzért megitatják a világot Katarban. Ehhez képest szorul a hurok, már szinte csak a kert végében, itt a sivatag kellős közepén lehet már csak piázni. Azért az angolkákon nem fognak ki, gyorsan Coca Colás huzatba burkolták a sörüket. A helyi nagykarú biztonságiak piszok komoly szigort ígértek. Húst, piát, kolbász, naná, hogy kolbászt is tilos beutaztani. Erre még egyet ráhúztak, piros lámpát kapott mindenféle személyes szex kiegészítő, úgy mint vibrátor, esetleg guminő. Hiába az arabok gondolnak mindenre.

Manuel Neuer most éppen azon töpreng, hogyan fogják őt büntetni a szivárványos kapitányi karszalagja miatt. Ekörül eddig is állt a bál, pár nyakas ember úgy gondolta, majd ő megteheti, úgy fest, ebből nem lesz semmi. Tilos meztelenkedni a lelátón, a horvát drukkerek ezért piros-fehér kockás burnuszban mórikálják magukat, arra gondolva ezzel a mókás akcióval megkerülik a helyi morcosságot. Egy dán tévéstábot három kőkemény külsejű biztonsági manusz lökdösött, kamerájukat takargatva, kevés híján az operatőr kezéből kiütve, mondván nincs engedélyük, miközben volt!

Az viszont nagyon is lehetséges, hogy a 60 ezres stadionba hivatalosan 67 372 néző szíveskedett befáradni. Full extra a sztoriban, hogy a nézőtéren óriás lukak tátongtak, annyira nem érdekelte a helyi népeket a Katar-Ecuador nyitómeccs.

Ezután jön még a világbajnokság java!

Kapcsolódó cikkek