Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A spanyol játékos hazatérhet. 

A Barcelona idén nyáron ismét csak nagybevásárlást rendez, még akkor is, ha több forrás is arról szól, hogy ennek az anyagi fedezete nem feltétlenül van meg/még előteremtésre szorul. Néhány nappal azután, hogy Robert Lewandowski Katalóniába tette át a székhelyét, egy kevésbé látványos, de annál hasznosabb transzfert üthetnek nyélbe. 

Jelenleg ugyanis ezen a poszton náluk továbbra is Jordi Alba a legfőbb opció, Alonso személyében pedig egy olyan helyettes érkezhet, aki minden tekintetben megfelel a modern kívánalmaknak; védekezése mellett ugyanis a támadásokat is hasznosan segíti. Ráadásul ezzel az a kényszer is megszűnik, hogy Alba hiányában az egyébként másik oldali védő Serginho Dest-nek kelljen átjátszania a bal szélre. 

Minden ebbe az irányba mutat tehát, a spanyol játékos szerződéséből már csak egy év van hátra, 31 éves korával pedig bár öregnek még nem számít, minden bizonnyal a pályafutása utolsó szakaszába lépett, így egy nagy szerződés lehet még előtte. Épp ezek miatt a tényezők miatt az ár sem lesz valószínűleg vészes, a hírek szerint a tárgyalások már az utolsó szakaszban járnak. 

Korábban a Real Madridba való visszatérést is többen valószínűsítették, de úgy tűnik, végül a másik spanyol gigász lesz a befutó. Ha mégis maradna, az minden bizonnyal kellemes meglepetés lenne a Chelsea szurkolóknak, hiszen olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a klub mégis a megtartásán dolgozik majd,  hiszen a Kékek több nyári célpontjukról is lemaradtak. 

Az tehát biztos, hogy kétszereplős a játék, de ki nevet a végén?

Kapcsolódó cikkek